Συνελήφθησαν πολλοί κλέφτες μοτοσικλετών στη Σρι Ράτσα, βρέθηκαν οκτώ κλεμμένα μηχανάκια

Υποπεριοχή Bowin, Sri Racha, Chonburi —

  Πέντε φερόμενοι κλέφτες μοτοσικλετών συνελήφθησαν στο Μπόουιν της Σρι Ράτσα χθες. Η αστυνομία κατέσχεσε περισσότερα από οκτώ κλεμμένα μηχανάκια. 

Χθες 28 Μαΐου Πολ. Ο Υποστράτηγος Atthasit Kitjahan και ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας Bowin, Chusak Pinrat, πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου στο αστυνομικό τμήμα του Bowin για να ανακοινώσουν τη σύλληψη πέντε φερόμενων κλεφτών μοτοσικλετών που φέρεται να έκλεψαν οκτώ μοτοσικλέτες από όλη την επαρχία. 

Οι τρεις πρώτοι άνδρες ύποπτοι, ο Pongsakorn "Palm" Wannachai, 22 ετών, ο Thatchaphon "Ohm" Jaikwang, 21 και ο Anuwat "Peth" Jaikwang, 20, κατηγορήθηκαν ότι έκλεψαν οκτώ μοτοσικλέτες και τις πούλησαν σε μια ομάδα στο Facebook. Πριν από τη σύλληψη, η αστυνομία του Bowin ειδοποιήθηκε για μια κλεμμένη τροποποιημένη μοτοσικλέτα Honda Wave 125 στις 25 Μαΐου, έτσι η αστυνομία εντόπισε τους υπόπτους, πραγματοποίησε επιχείρηση τσιμπήματος με το θύμα και τελικά συνέλαβε τους τρεις υπόπτους με την κλεμμένη μοτοσικλέτα. Από περαιτέρω έρευνα προέκυψε η κατάσχεση οκτώ κλεμμένων μοτοσικλετών συνολικά.

Άλλοι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν επίσης χθες, 27 Μαΐου. Ο Panudet "Bas" Krobchinda και ο Hiran "Peed" Intharit παραδέχθηκαν ότι έκλεβαν μοτοσικλέτες στην περιοχή Bowin και τις πούλησαν σε μια ομάδα στο Facebook. Είπαν ότι στόχευαν κυρίως τις μοτοσυκλέτες Honda Wave 125 επειδή πουλούσαν γρήγορα και εύκολα. 

Η αστυνομία του Bowin εντόπισε επίσης παράνομες ναρκωτικές ουσίες στα ούρα των υπόπτων. Οι ύποπτοι αναμένουν περαιτέρω νομικές ενέργειες. Η αστυνομία του Bowin προτρέπει τα θύματα κλοπών μοτοσικλετών να ανακτήσουν τις μοτοσυκλέτες τους στο αστυνομικό τμήμα του Bowin.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.