Icarus – Sun kissed in Pattaya-Το τοπικό ροκ συγκρότημα Landing Lights ανακοινώνει την κυκλοφορία του τελευταίου τους κομματιού

Πατάγια, 27 Μαΐου 2022 

Το τοπικό ροκ συγκρότημα Landing Lights ανακοινώνει την κυκλοφορία του τελευταίου τους κομματιού, Icarus. Γράφτηκε και ηχογραφήθηκε στην Πατάγια, η μίξη και το master του Icarus έγινε από τον Doctor Mix στο Λονδίνο.  

Ικάρος είναι το βασικό σινγκλ από το ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος, Transit Lounge, που κυκλοφορεί στις 17 Ιουνίου. 

Το Landing Lights είναι ένα κουιντέτο που προέρχεται από την Πατάγια. Το Transit Lounge περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα κομμάτια γραμμένα, ηχογραφημένα και ερμηνευμένα από τα μέλη του συγκροτήματος Dirk Bovee (φωνητικά, κιθάρες), Will Stoker (φωνητικά), Mario Ortiz Casado (μπάσο), Richard Burkhill (πλήκτρα) και Craig Donaldson (ντραμς). 

Τον Αύγουστο του περασμένου έτους, οι Landing Lights κυκλοφόρησαν το ομώνυμο EP τους σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες ροής. Το βασικό σινγκλ, Ζεστό αίμα, έχει παρουσιαστεί σε μουσικά ιστολόγια όπως το Last Day Deaf, το Indie Criollo και το Rock Era Magazine.  

Από την κυκλοφορία του, μόνο το Hot Blood είχε 14000 ροές στο Spotify. Οι Landing Lights έχουν, από τότε, γυρίσματα μουσικών βίντεο στην Πατάγια (Schmaltz), Μπανγκόκ (Κορίτσι Ι  Δεν ξέρω), και RST Studios (Τομή).

Ικάρος είναι το Beach Boys meets CCR (Creedence Clearwater Revival) – η ποπ ευαισθησία συναντά την Americana. «Το έγραψα σε ένα οδικό ταξίδι στο Great Ocean Road στην Αυστραλία», είπε ο ντράμερ, Craig Donaldson. «Έχει ένα πιασάρικο γάντζο που γύριζε στο κεφάλι μου για οκτώ ώρες. Το Icarus είναι ένα τραγούδι για την προσπάθεια να κάνουμε καλές επιλογές και το γεγονός ότι μερικές φορές δεν το κάνουμε». 

Οι Landing Lights γιορτάζουν την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους, Transit Lounge, στο Baan Na Garden, Huay Yai, Pattaya την Παρασκευή 17 Ιουνίου από τις 7 μ.μ.

Το τραγούδι θα πρέπει να είναι στο Spotify ro τουςYoutube εδώ αργότερα σήμερα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/