Η Royal Gazette ανακοινώνει επίσημα παράταση του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης έως τον Ιούλιο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thansettakij

Εθνική -

  Η Βασιλική Εφημερίδα ανακοίνωσε επίσημα την παράταση του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης για άλλους 2 μήνες καθώς, σύμφωνα με το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης, ο κορωνοϊός Covid-19 συνεχίζει να εξαπλώνεται παγκοσμίως.

Αυτή θα είναι η 18η παράταση του Διατάγματος, που ισχύει από τις αρχές του 2020. Η παράταση θα ισχύει από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Royal Gazette.

Αν και η κυβέρνηση έχει χαλαρώσει τα προληπτικά μέτρα για να επιτρέψει στους ανθρώπους και τους επιχειρηματίες να κάνουν περισσότερες δραστηριότητες, η κατάσταση της πανδημίας σε όλο τον κόσμο εξακολουθεί να είναι σοβαρή με την εμφάνιση ενός νέου είδους που θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για την παροχή ενισχυτικών εμβολιασμών. Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση είχε παρατείνει την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης σε όλες τις τοπικές περιοχές σε όλο το Βασίλειο από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου 2022.

Οι επικριτές ισχυρίστηκαν ότι το διάταγμα χρησιμοποιείται για να σταματήσει πιθανές υπέρ της δημοκρατίας και αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, αλλά η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης το αρνείται.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

 

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.