54χρονος οδηγός φορτηγού λέει ότι δέχθηκε επίθεση από δέκα άνδρες μετά από διαμάχη για οδική οργή στο Chonburi

Περιοχή Phan Thong, Chonburi

  Ένας 54χρονος άνδρας οδηγός φορτηγού δήλωσε στις αρχές επιβολής του νόμου ότι δέχθηκε επίθεση από δέκα άνδρες μετά από διαμάχη οδικής οργής στο Chonburi το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

Στις 21 Μαΐου, η κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος οικοδομικών υλικών στην υποσυνοικία Nong Hong, στην περιοχή Phan Thong, Chonburi, συνέλαβε μια ομάδα νεαρών ανδρών που επιτέθηκαν εναντίον ενός οδηγού φορτηγού, του επιτέθηκαν σωματικά και προκάλεσαν ζημιές στο όχημά του. Η ομάδα επίθεσης φέρεται να αποτελούνταν από περίπου δέκα άνδρες.   

Ο Chan Duangkratok, ένας 54χρονος οδηγός φορτηγού και το θύμα, αποκάλυψε τα τραύματά του και το σπασμένο παρμπρίζ του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης χθες, 25 Μαΐου, υποστηρίζοντας ότι οι δράστες χτύπησαν αυτόν και το όχημά του με μεταλλικό ραβδί.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Τσαν κόπηκε από τους ύποπτους που τον κατηγόρησαν ότι δεν τους άφησε να περάσουν. Το θύμα σκόπευε να διαπραγματευτεί και να απολογηθεί, αλλά οι ύποπτοι του επιτέθηκαν ξαφνικά και του επιτέθηκαν με μεταλλικό ραβδί. Ο Τσαν είπε ότι ήταν τόσο αγχωμένος που δεν μπορούσε να κοιμηθεί και ότι η εταιρεία του, η οποία δεν κατονομάστηκε, είχε ήδη αναφέρει την υπόθεση στο αστυνομικό τμήμα του Phan Thong.   

Ο Wanchai Santiwanakul, ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος κατασκευών και αυτόπτης μάρτυρας, είπε ότι μια ομάδα δέκα ανδρών επιτέθηκε στο θύμα με ένα μεταλλικό ραβδί. Φοβόταν να εμπλακεί, οπότε μπορούσε μόνο να παρακολουθεί μέχρι να τραπούν σε φυγή οι ύποπτοι. 

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Phan Thong, Prasert Kulabutdee, είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι είχε ήδη ανακρίνει το θύμα και περίμενε τα ιατρικά αποτελέσματα ως αποδεικτικά στοιχεία για να υποβάλει μήνυση κατά των υπόπτων.         

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.