Ο δήμαρχος του δήμου Na Jomtien επισκέπτεται την παραλία Na Jomtien, υπόσχεται δενδροφύτευση, βελτιώσεις μονοπατιών, διαχείριση πλανόδιων πωλητών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Περιοχή Sattahip, Chonburi —

Ο δήμαρχος του δήμου Na Jomtien επιθεώρησε ένα μονοπάτι στην παραλία Na Jomtien αυτή την εβδομάδα, υποσχόμενος αλλαγές που ζητήθηκαν από καιρό.

Τρίτη, 24 Μαΐου, η κα Rapeepan Rattanakluang, δήμαρχος του δήμου Jomtien, και άλλες αρμόδιες αρχές επισκέφθηκαν την πρόσφατα επεκτεινόμενη παραλία Na Jomtien στην υποπεριοχή Na Jomtien, στην περιοχή Sattahip, Chonburi, για να επιθεωρήσουν το μονοπάτι της παραλίας μήκους 1,500 μέτρων όπως ζητήθηκε. από πολλούς τουρίστες και κατοίκους.

Σύμφωνα με δηλώσεις της, η κ. Rapeepan είπε ότι το μονοπάτι ήταν σε επιδείνωση και ότι οι αρχές σχεδίαζαν να το φτιάξουν μαζί με το οδόστρωμα. Απευθύνθηκε επίσης σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία για να λειτουργούν οι πλανόδιοι πωλητές χωρίς να ενοχλούν πολίτες και τουρίστες που ήθελαν να ασκηθούν και να χαλαρώσουν στην παραλία. Επιπλέον, υπάρχουν σχέδια για τη φύτευση δέντρων και την παροχή χώρων ανάπαυσης και εξοπλισμού άσκησης στην παραλία. Ωστόσο, δεν υπάρχει «καθορισμένο» χρονοδιάγραμμα για αυτά τα σχέδια.

Το TPN σημειώνει ότι τα αιτήματα για σκιά και δέντρα στο νότιο άκρο της παραλίας Na Jomtien έχουν γίνει κοινά μεταξύ των κατοίκων και των τουριστών.

Η κ. Rapeepan δήλωσε ότι τα θέματα που είδε σήμερα θα συζητηθούν μεταξύ των αρμόδιων αρχών και θα λυθούν το συντομότερο δυνατό. Και πάλι, ωστόσο, δεν δόθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία και χρονοδιάγραμμα.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.