Ο εκλεγμένος δήμαρχος της Πατάγια επιθεωρεί προσωπικά την Walking Street για να αντιμετωπίσει τα οδικά έργα και τη διαχείριση καλωδίων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Walking Street, Pattaya —

  Ο εκλεγμένος δήμαρχος της Πατάγια, Poramase Ngampiches, επιθεώρησε προσωπικά τη Walking Street για να αντιμετωπίσει τα οδικά έργα και τη διαχείριση καλωδίων για να προετοιμαστεί για μια προβλεπόμενη εισροή τουριστών. 

Σήμερα, 26 Μαΐου, ο Poramase Ngampiches ή κοινώς γνωστός ως «Beer», ο εκλεγμένος δήμαρχος της Pattaya, επισκέφτηκε την Walking Street για να παρακολουθήσει την πρόοδο ενός έργου υπόγειου σύρματος και την ανάδειξη του οδοστρώματος. Το TPN σημειώνει ότι η "Beer" δεν έχει ακόμη πιστοποιηθεί επίσημα ως δήμαρχος από την εκλογική επιτροπή και ότι η επίσημη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει 30-90 ημέρες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Ο Poramase είπε ότι η Walking Street ήταν ένα από τα πιο σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα στην Πατάγια. Η πόλη έχει επιβάλει κλείσιμο του δρόμου για την κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια της νύχτας για να διευκολύνει τους τουρίστες καθώς και τους επιχειρηματικούς χώρους δίπλα στον δρόμο. Ανέφερε ότι το έργο του υπόγειου καλωδίου έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και ότι αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα μήνα, ενώ οι ηλεκτρικοί στύλοι θα μεταφερθούν επίσης υπόγεια στις αρχές του 2023, μετά την υψηλή περίοδο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Όσον αφορά την αποκατάσταση του οδοστρώματος, ο Poramase είπε ότι η πόλη αναμένει πλήρη ολοκλήρωση τον Ιούνιο/Ιούλιο για να υποστηρίξει τους τουρίστες την επόμενη υψηλή περίοδο στο τέταρτο τρίμηνο. Επιβεβαίωσε επίσης την τακτική παρακολούθηση των έργων μόλις διοριστεί επίσημα ως δήμαρχος. Ο Poramase δήλωσε επίσης ότι η πόλη παραμένει πλήρως αφοσιωμένη στην Walking Street ως κορυφαίο τουριστικό αξιοθέατο για την Pattaya.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!            

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.