Οι επισκευές του δρόμου της Walking Street αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τον Αύγουστο του 2022, λένε αξιωματούχοι της πόλης Pattaya

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Walking Street, Pattaya —

Η πόλη της Πατάγια έχει ξοδέψει 13 εκατομμύρια μπατ για να επισπεύσει τις επισκευές του δρόμου της Walking Street, δήλωσαν αξιωματούχοι της πόλης σήμερα το απόγευμα. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα μέσα Αυγούστου 2022.

Σήμερα, 25 Μαΐου, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την πρόοδο των επισκευών του Walking Street μετά τη μετακίνηση ηλεκτρικών καλωδίων υπόγεια, αφήνοντας πολλά ακάλυπτα σημεία και δομικά υλικά στη Walking Street και προκαλώντας αναστάτωση σε μεγάλο αριθμό κατοίκων και τουριστών.

Η DD Infrastructure, ανάδοχος του έργου, δήλωσε ότι έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και αναμένει να ολοκληρώσει το έργο μέχρι τα μέσα Αυγούστου, ή 150 ημέρες εντός της χορηγηθείσας χρηματοδότησης των 13,249,000 μπατ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Οι αρχές της πόλης σκοπεύουν να αναπτύξουν το Walking Street μετατρέποντας το πεζοδρόμιο σε αρχιτεκτονικά μοτίβα, προκειμένου να προσελκύσουν διεθνείς επισκέπτες μετά την κατάργηση του Test & Go την 1η Μαΐου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.