Πυρκαγιά που προκλήθηκε από έκρηξη εργοστάσιο παραγωγής χρωμάτων και διαλυτικών στο Chonburi, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Μια πυρκαγιά που προκλήθηκε από έκρηξη κατέστρεψε ένα εργοστάσιο παραγωγής διαλυτικών και χρωμάτων στην περιοχή Mueang, στο Chonburi, και έκαψε σοβαρά έναν εργαζόμενο.

Στις 2 το μεσημέρι της 21ης ​​Μαΐου, Πολ. Ο πλοίαρχος Suchayyot Chuaykaew από το αστυνομικό τμήμα Don Hua Lor ειδοποιήθηκε για μια μεγάλη πυρκαγιά σε ένα εργοστάσιο παραγωγής διαλυτικών και χρωμάτων στο Amata City Industrial Estate, στην υποπεριοχή Don Hua Lor, στην περιοχή Mueang, στο Chonburi. Στο εργοστάσιο έσπευσαν σχεδόν 10 πυροσβεστικά οχήματα μετά την κοινοποίηση.

ΦΩΤΟ: กรุงชล เกตุพิบูลย์

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μεγάλη φωτιά μέσα στις εγκαταστάσεις και χρειάστηκαν μία ώρα για να την σβήσουν. Σύμφωνα με την έκθεση, δύο εργαζόμενοι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων ο Suthep (δεν αναφέρεται το επίθετο), ο 44χρονος, ο οποίος υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα και ο Suthat, 18 ετών, ο οποίος κάηκε ελαφρά και πνίγηκε από τον καπνό. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

ΦΩΤΟ: กรุงชล เกตุพิบูลย์

Σύμφωνα με δηλώσεις ενός από τους τραυματίες εργάτες, σημειώθηκε έκρηξη κατά τη διαδικασία ανάμειξης του διαλυτικού, που οδήγησε σε απότομη έκρηξη φλόγας. Η αστυνομία του Τσονμπούρι είπε ότι θα εξετάσει το εργοστάσιο για πιθανές νομικές ενέργειες.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.