Ο εισερχόμενος κυβερνήτης της Μπανγκόκ Chadchart αρχίζει να επιθεωρεί τα προβλήματα αποχέτευσης του Lad Phrao παρόλο που εξακολουθεί να είναι ανεπίσημο

ΦΩΤΟ: Bangkokbiznews

Μπανγκόκ -

Ο νικητής των κυβερνητικών εκλογών της Μπανγκόκ Chadchart Sittipunt συνεργάστηκε με τον 2ο επιλαχόντα υποψήφιο του Move Forward Wiroj Lakhanaadisorn για να επιθεωρήσει προβλήματα των συστημάτων αποχέτευσης στο Khlong Lad Phrao μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του ανεπίσημου εκλογικού αποτελέσματος σήμερα το απόγευμα, 23 Μαΐου.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από το Pheu Thai Party και το Move Forward Party συμμετείχαν επίσης στην επιθεώρηση του καναλιού για να επιλύσουν και να αποτρέψουν τις πλημμύρες στην περιοχή των τεσσάρων συνδεδεμένων περιοχών από την προβλήτα Wat Lat Phrao μέχρι την πύλη στο Lat Phrao Soi 56.

Ο Chadchart είπε ότι το επείγον πρόβλημα για το οποίο παραπονέθηκαν οι κάτοικοι ήταν οι πλημμύρες, ειδικά στο Khlong Lad Phrao που αντιμετώπιζε προβλήματα αποχέτευσης. Δεδομένου ότι το κανάλι είναι συνδεδεμένο με τα κανάλια Bang Bua και Sean Seap, τα προβλήματα παρουσιάστηκαν επίσης σε τέσσερις περιοχές, συγκεκριμένα στο Lat Phrao, Chatuchak, Huai Khwang και Wang Thonglang. Μία από τις αιτίες, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, είναι η ελλιπής κατασκευή μονάδας επεξεργασίας λυμάτων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Εν τω μεταξύ, ο υποψήφιος κυβερνήτης του Move Forward πρότεινε τις 12 πολιτικές του στον νικητή για εξέταση. Ο Chadchart είπε ότι όλες είναι πολύτιμες πολιτικές και πρέπει να μελετηθούν ως προς το πόσες από αυτές μπορούν να εφαρμοστούν.

Ο επερχόμενος κυβερνήτης υποσχέθηκε να συνεργαστεί με εκπροσώπους όλων των κομμάτων για την επίλυση προβλημάτων για τον λαό της Μπανγκόκ. Σήμερα το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί την περιοχή Khlong Toei με έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο από την ομάδα Rak Bangkok. Ωστόσο, ο υποψήφιος φέρεται να είναι απασχολημένος, οπότε η ομάδα θα στείλει έναν εκπρόσωπο για να συμμετάσχει στην επιθεώρηση.

Ο Chadchart δήλωσε: «Σήμερα είναι ένα καλό σημάδι ότι, παρόλο που προερχόμαστε από διαφορετικά κόμματα, ήρθαμε από κοινού για να λύσουμε προβλήματα για τους ανθρώπους. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Μπανγκόκ θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο και αυτό θα δημιουργήσει ένα νέο πολιτικό πλαίσιο στην πολιτική της Ταϊλάνδης».

«Αύριο, θα πάμε να εξερευνήσουμε την ανατολική ακτή. Σήμερα όμως πρέπει πρώτα να επιθεωρήσουμε τις επείγουσες περιοχές. Δεν θα υπάρξει ρεπό για μήνα του μέλιτος, επειδή οι άνθρωποι δεν κάνουν μήνα του μέλιτος, υποφέρουν».

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.