Η αστυνομία της Πατάγια συλλαμβάνει ζευγάρι που φέρεται να έκλεψε πολλά καρότσια μοτοσικλετών στο Μπανγκλαμούνγκ

Bang Lamung -

  Η αστυνομία της Pattaya συνέλαβε ένα ζευγάρι στα τέλη της περασμένης εβδομάδας που φέρεται να έκλεψε δύο καρότσια μοτοσικλετών στο Bang Lamung. Οι ύποπτοι ισχυρίστηκαν ότι έκλεψαν τα καρότσια για προσωπική χρήση. 

Γύρω στις 12.19 μ.μ. Πέμπτη, 19 Μαΐου, η κ. Wanida Bunyat, 40, εμφανιζόμενη εκ μέρους του κ. Pongsatorn Chotthamnavee (το θύμα) και ο κ. Ruangsak Saraphan, 45, ανέφεραν στην αστυνομία της Pattaya ότι τα καρότσια μοτοσικλετών τους είχαν κλαπεί πρόσφατα. Το πρώτο ποδήλατο κλάπηκε στο Soi Mityon στη Νότια Πατάγια και το δεύτερο στο Soi Thepprasit στην υποπεριφέρεια Nong Prue, Bang Lamung, Chonburi.

Αργότερα, η αστυνομία αναγνώρισε γρήγορα τους υπόπτους, οι οποίοι φαινόταν ότι ήταν ένα ζευγάρι με το όνομα Mee Yinsai, 25, και Fon Sakonban, 43. Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην είσοδο της αγοράς Rattanakorn μαζί με τα κλεμμένα ακίνητα, συμπεριλαμβανομένου ενός μαύρου καροτσιού μοτοσικλέτας Honda Wave και ένα μαύρο και μπλε καρότσι μοτοσυκλετών Honda Wave. Το ζευγάρι φέρεται να ομολόγησε ότι έκλεψε και τα δύο ποδήλατα για προσωπική χρήση. 

Αρχικά, οι δύο ύποπτοι κατηγορήθηκαν για κλοπές τη νύχτα και παραλαβή κλοπιμαίων.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.