Η Thai AirAsia X θα μπει σε σχέδιο αποκατάστασης μετά την αποδοχή της πτώχευσης από το Ταϊλανδικό Δικαστήριο

Εθνική -

Η Thai AirAsia X ετοιμάζεται να εισέλθει σε επιχειρηματική αποκατάσταση αφού το Ταϊλανδικό Δικαστήριο αποδέχθηκε την αίτηση πτώχευσης την Τετάρτη, 18 Μαΐου, αν και τονίζει ότι οι δραστηριότητές της δεν θα επηρεαστούν καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας Patima Jeerapaet αποκάλυψε το σχέδιο αποκατάστασης που αποσκοπούσε στην αποτελεσματική και βιώσιμη συνέχιση της διαχείρισης και της αναδιάρθρωσης του χρέους αφού η επιχείρηση είχε επηρεαστεί σοβαρά από την κατάσταση του Covid-19.

Τόνισε επίσης ότι η διαδικασία δεν θα επηρεάσει σε καμία περίπτωση την εξυπηρέτηση των επιβατών και θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία ως συνήθως. Επιπλέον, η Thai AirAsia X σχεδίαζε επίσης να πραγματοποιήσει τις πτήσεις της προς τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία από τον Ιούνιο και μετά.

Ο Jeerapaet δήλωσε: «Το γεγονός ότι η Thai AirAsia X εισήγαγε ένα σχέδιο αποκατάστασης επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν η σωστή και καλύτερη συγκυρία, επειδή ήταν σύμφωνη με την κατάσταση του τουρισμού που ανακάμπτει και με τα σχέδια επαναλειτουργίας διαφόρων κυβερνήσεων και χωρών».

«Η επιχειρηματική αποκατάσταση δεν θα επηρεάσει την εξυπηρέτηση των επιβατών καθώς και τα προγραμματισμένα δρομολόγια πτήσεων. Οι επιβάτες που είχαν κρατήσει θέσεις ή δίσταζαν να πετάξουν μαζί μας ή όχι, μπορούσαν να συμμετάσχουν στις πτήσεις μας προς τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία τον Ιούνιο του 2022. Η Thai AirAsia X είχε ακόμη σχέδια να επεκτείνει την ανάπτυξή της, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης νέων συχνοτήτων και δρομολογίων στο μέλλον. κατέληξε ο Jeerapaet.

Η ανακοίνωση συναντήθηκε με ανάμεικτες και διχαστικές απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.