Δύο νεαροί άνδρες με μοτοσικλέτα τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από σύγκρουση με φορτηγό στο Naklua

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Υποπεριοχή Na Kluea, Bang Lamung —

Ένας νεαρός αναβάτης μοτοσυκλέτας και ένας συνεπιβάτης τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από σύγκρουση με φορτηγό το απόγευμα στη Νάκλουα.

Σήμερα, 20 Μαΐου, η αστυνομία του Bang Lamung και το Ίδρυμα Sawang Boriboon Thammasat απάντησαν σε σύγκρουση αυτοκινήτου με δύο άτομα βαριά τραυματισμένα μπροστά από την αγορά Khlong Thom στην Sukhumvit Rd, στην υποπεριφέρεια Na Kluea, Bang Lamung, Chonburi.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Στο σημείο του ατυχήματος, η αστυνομία βρήκε ένα μπρούτζινο φορτηγό Toyota με ένα μπλε Honda Wave συνδεδεμένο στο μπροστινό μέρος. Οι δύο τραυματισμένοι έφηβοι, ο Kitnai Kophimai, 19 ετών, και ο Rungrat Wangkhiri, 20, που οδηγούσαν το ποδήλατο, τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύτηκαν αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Η Kamonrat Iamsawat, μια 62χρονη άτραυτη γυναίκα οδηγός φορτηγού, κατέθεσε νευρικά ότι κατευθυνόταν στο σπίτι της στην Κεντρική Πατάγια όταν οι έφηβοι της έκοψαν το δρόμο και τελικά συγκρούστηκαν μαζί της. Ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν αμελής καθώς άφησε γρήγορα το αυτοκίνητό της για να βοηθήσει τους εφήβους και επικοινώνησε με τους συνεργάτες διάσωσης.
Σύμφωνα με την έκθεση, και οι δύο έφηβοι ήταν ασκούμενοι στο κολέγιο και πήγαιναν για μεσημεριανό γεύμα.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, δεν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για το ατύχημα.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.