47χρονος φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τον «φίλο» του ενώ έπαιζε σνούκερ στην Πατάγια

Νότια Πατάγια, Τσονμπούρι —

  Ένας 47χρονος άνδρας φέρεται να γρονθοκόπησε στο πρόσωπο από τον «φίλο» του ενώ έπαιζε σνούκερ σήμερα το πρωί στην Πατάγια, φέρεται ότι είχε στοίχημα. 

Στις 02.20 σήμερα το πρωί, 19 Μαΐου, η Πολ. Ο λοχαγός Setthaphon Singnok από το αστυνομικό τμήμα της Pattaya ειδοποιήθηκε για έναν καυγά σε ένα κλαμπ σνούκερ που δεν κατονομάζεται στη Νότια Πατάγια, στην υποπεριφέρεια Nong Prue, στο Bang Lamung, στο Chonburi. 

Ο τραυματίας, ο Sarawut Pantan, 47 ετών, που ήρθε στο αστυνομικό τμήμα με ματωμένη μύτη, είπε στους αστυνομικούς ότι έπαιζε σνούκερ με τον φίλο του και έβαλε στοίχημα. Ωστόσο, όταν ο Σαράουτ ζήτησε χρήματα από τον φίλο του μόλις κέρδισε το παιχνίδι, ξαφνικά δέχθηκε μπουνιά στο πρόσωπο. 

Σύμφωνα με τον Pradit Iam-Om, έναν 54χρονο φροντιστή από το σνούκερ κλαμπ, ο Sarawut και ο επιθετικός ήταν πράγματι φίλοι πριν ο ένας από αυτούς κερδίσει ένα στοίχημα που ήταν πιθανό να απογοητεύσει τον άλλο.

Αρχικά, ο Sarawut μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Pattaya για θεραπεία, ενώ η αστυνομία βρισκόταν υπό έρευνα για τη σύλληψη του ύποπτου, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε από την αστυνομία της Pattaya στον Τύπο. Η αστυνομία της Πατάγια δεν σχολίασε το γεγονός ότι οι δύο άνδρες είχαν στοιχηματίσει σε ένα παιχνίδι, το οποίο είναι παράνομο στην Ταϊλάνδη.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.