Βρετανός φέρεται να επιτέθηκε με αλτήρα από άγνωστο αλλοδαπό στο γυμναστήριο της Πατάγια μετά από λεκτική διαμάχη για εξοπλισμό γυμναστικής

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Ένας 46χρονος Βρετανός φέρεται να δέχτηκε επίθεση με μικρό αλτήρα σε γυμναστήριο στην περιοχή της Πατάγια μετά από καυγά με έναν άγνωστο αλλοδαπό σχετικά με τη χρήση εξοπλισμού γυμναστικής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5/18/2022 2:00 μ.μ.: Ένας κύριος ύποπτος, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί ακόμη από την αστυνομία της Πατάγια, συνελήφθη και θα συναντηθεί με το θύμα, τις αρχές επιβολής του νόμου και τη νομική εκπροσώπηση αύριο το απόγευμα, 19 Μαΐου 2022. Ο κύριος ύποπτος δεν έχει ταυτοποιηθεί, δεν έχει μιλήσει στον Τύπο ή δεν έχει κυκλοφορήσει δήλωση αυτή τη στιγμή.

Ο Γκάρι Ριντ, 46 ετών, Βρετανός υπήκοος, ανέφερε την υποτιθέμενη επίθεση στο The Pattaya News σήμερα, 17 Μαΐου 2022, γύρω στις 5:30 μ.μ.

Σύμφωνα με τον κ. Ριντ, ασκούνταν σε ένα τοπικό γυμναστήριο όταν ένας άγνωστος αλλοδαπός τσακώθηκε μαζί του για τη χρήση εξοπλισμού γυμναστικής. Το επιχείρημα προέκυψε από το γεγονός ότι ένα άλλο κομμάτι του εξοπλισμού ήταν ελαττωματικό και ο άγνωστος άνδρας ισχυρίστηκε ότι ήταν πρώτος στη σειρά για να χρησιμοποιήσει ένα εξάρτημα εργασίας.

Ο κ. Ριντ είπε ότι δεν υπήρχε ουρά για να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό και ξάπλωσε για να αρχίσει να σηκώνει βάρη. Το βίντεο CCTV που κοινοποιήθηκε από το γυμναστήριο, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε λόγω μιας συνεχιζόμενης έρευνας, φαίνεται να δείχνει έναν άγνωστο αλλοδαπό να επιτίθεται στον κύριο Ριντ στο κεφάλι με έναν μικρό αλτήρα, που απεικονίζεται παρακάτω, όταν ήταν ξαπλωμένος στον εξοπλισμό για να αρχίσει να σηκώνει βάρη. Το βίντεο μπορείτε να το δείτε αργότερα στο άρθρο.

Ο κ. Ριντ είπε ότι θα μπορούσε να είχε τυφλωθεί από το περιστατικό και έπρεπε να κάνει 60 ράμματα για να επιδιορθώσει τη ζημιά γύρω από το μάτι του, όπως φαίνεται παρακάτω και δημοσιεύτηκε με την άδειά του. Ο κ. Ριντ είπε ότι μετά από μάχη με τον άγνωστο άνδρα, ο δράστης τράπηκε σε φυγή από το σημείο του συμβάντος.

Το προσωπικό του γυμναστηρίου συνεργάστηκε για την παροχή βίντεο και πληροφοριών CCTV, που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ (Το βίντεο μπορεί να ενοχλήσει τους ευαίσθητους θεατές, συνιστάται η διακριτικότητα του θεατή).

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο ύποπτος παραμένει ελεύθερος και ο κ. Ριντ υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Πατάγια, καθώς και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης με το βίντεο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία της Πατάγια αναζητά τον ύποπτο και ενθαρρύνει όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί τους στο 1337, τον αριθμό βοήθειας της πόλης. Η αστυνομία της Πατάγια ενθάρρυνε επίσης τον ύποπτο να παραδοθεί και να δώσει τη «δική του πλευρά της ιστορίας», η οποία έχει πλέον φωτίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/