Ένα 15χρονο κορίτσι από την Πατάγια παραγγέλνει τηλέφωνο μέσω Διαδικτύου - αλλά παίρνει απορρυπαντικό ρούχων αντ' αυτού!!

Πατάγια -

Ένα 15χρονο κορίτσι παρήγγειλε ένα τηλέφωνο στο Διαδίκτυο αλλά, προς μεγάλη της έκπληξη, πήρε απορρυπαντικό πλυντηρίου. Έχει ήδη αναφέρει το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον τοπικό Τύπο.

Χθες, 15 Μαΐου, ένα 15χρονο κορίτσι, το όνομα του οποίου αποκαλύπτεται λόγω ηλικίας, επικοινώνησε με ένα τοπικό μέσο ενημέρωσης στην Πατάγια, στο Chonburi, σχετικά με μια υποτιθέμενη απάτη για διαδικτυακές αγορές.

Σύμφωνα με το θύμα, παρήγγειλε ένα τηλέφωνο 6,579 μπατ για τον αδερφό της και έβαλε την παραγγελία της να πληρώσει κατά την παράδοση. Ωστόσο, όταν παρέλαβε και πλήρωσε το δέμα, παραδέχτηκε ότι δεν το άνοιξε μέχρι το βράδυ και ανακάλυψε ότι το περιεχόμενο ήταν μόνο απορρυπαντικό πλυντηρίου.

Σύμφωνα με το θύμα, επιχείρησε ήδη να επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών της εφαρμογής, αλλά ήταν κλειστή κατά τη διάρκεια των εορτών. Στη συνέχεια, το κορίτσι ανέφερε την υπόθεση στην αστυνομία της Πατάγια.

Το κορίτσι ήθελε να μοιραστεί την ιστορία στον τοπικό Τύπο ως προειδοποιητικό παραμύθι για να επιθεωρεί πάντα τα πακέτα σας κατά την παράδοση. Η αστυνομία της Πατάγια είπε ότι συνεργάζεται με το θύμα για να ανακτήσει τα χρήματά του και απέκρυψε το όνομα της εφαρμογής που χρησιμοποιήθηκε εν αναμονή περαιτέρω έρευνας.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.