Το Υπουργείο Ναυτιλίας της Ταϊλάνδης επιταχύνει τη μελέτη "Bang Saray Model" για να ενισχύσει πιθανώς τον εγχώριο τουρισμό στο Chonburi με επέκταση λιμανιού και παραλίας

Τσονμπούρι –

Το Τμήμα Ναυτιλίας της Ταϊλάνδης επιτάχυνε τη μελέτη του «Μοντέλου Μπανγκ Σαράι» στην περιοχή Σατάχιπ για να ενισχύσει ενδεχομένως τον εσωτερικό τουρισμό μετά τις κακουχίες του Covid-19.

Ο Chayatham Phromsorn, Μόνιμος Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών, είπε ότι το έργο θα εξεταστεί με βάση την καταλληλότητα των οικονομικών, της μηχανικής και του περιβάλλοντος για την ανάπτυξη λιμενικής ατμόσφαιρας και την προώθηση του τουρισμού γύρω από την παραλία Bang Saray. Το τμήμα θα μελετούσε πρωτίστως το έργο και θα επέλεγε μια συγκεκριμένη περιοχή για ανάπτυξη.

Η μελέτη του έργου «Bang Saray Model» χωρίζεται σε 3 φάσεις: Φάση 1, συλλογή δεδομένων και μελέτη των αναγκών των προβλήτων και των παραλιών στην περιοχή του έργου για να αποφασιστεί μια περιοχή ανάπτυξης και κατευθυντήριες γραμμές για τη συμπλήρωση άμμου παραλίας. Η πρώτη διαδικασία διαρκεί περίπου 120 ημέρες, περίπου για να ολοκληρωθεί στις 22 Ιουλίου.

Chayatham Phromsorn

Η δεύτερη φάση είναι η μελέτη της σκοπιμότητας του έργου σε πτυχές της μηχανικής, της καταλληλότητας, της οικονομίας, του περιβάλλοντος και των αναγκών των ανθρώπων της περιοχής. Η διαδικασία υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει περίπου 150 ημέρες ή στις 22 Αυγούστου.

Η τελευταία φάση περιλαμβάνει το αναλυτικό σχέδιο για τη συμπλήρωση της άμμου παραλίας και τη μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ). Αυτό απαιτεί την ολοκλήρωση της μελέτης στη Φάση 2 πριν καθοριστεί εάν το έργο θα μπορούσε να προχωρήσει ή όχι.

«Το σχέδιο δράσης θα εξετάσει καθοριστικά τις επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν στο κοινό όσο το δυνατόν περισσότερο. Ορισμένοι νόμοι ενδέχεται να τροποποιηθούν ώστε να είναι συνεπείς με την τρέχουσα κατάσταση και να είναι διεθνώς αποδεκτοί. Το έργο θα περιλαμβάνει επίσης αρμόδιους φορείς, δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε όλα τα στάδια», πρόσθεσε ο Γενικός Γραμματέας.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.