Γυναίκα συνελήφθη σε παραλία της περιοχής Pattaya για φερόμενο άνοιγμα δόλιου τραπεζικού λογαριασμού που εμπλέκεται σε κινεζική ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών

υποπεριοχή Nong Prue, Bang Lamung—

Μια γυναίκα συνελήφθη σε μια παραλία στην υποσυνοικία Nong Prue επειδή φέρεται να άνοιξε έναν δόλιο τραπεζικό λογαριασμό που εμπλέκεται σε έναν κινεζικό ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών.

Χθες 13 Μαΐου Πολ. Ο υποστράτηγος Montree Teskan συνέλαβε μια 41χρονη γυναίκα, την Daeng Chansingto, σε μια παραλία στην υποπεριφέρεια Nong Prue, Bang Lamung, Chonburi με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από το επαρχιακό δικαστήριο του Rayong. Κατηγορήθηκε για απάτη και παράβαση του νόμου περί εγκλημάτων πληροφορικής. 

Σύμφωνα με την έκθεση, η Daeng άνοιξε έναν τραπεζικό λογαριασμό για έναν κινεζικό ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών με αντάλλαγμα χρήματα το 2021. Στη συνέχεια, ο ιστότοπος χρησιμοποίησε τον τραπεζικό της λογαριασμό για να δεχτεί παράνομα κεφάλαια από δόλιες επενδύσεις που αφορούσαν δέκα θύματα, τα οποία υπέβαλαν αγωγές εναντίον της σε ολόκληρη τη χώρα, οδηγώντας στη χθεσινή της σύλληψη.

Αρχικά, η Daeng φέρεται να ομολόγησε τις κατηγορίες και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Nong Krap για περαιτέρω νομικές διαδικασίες, τελειώνοντας την ημέρα της στην παραλία.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.