Μεθυσμένη γυναίκα αναβάτης μοτοσικλέτας σκοτώνεται αφού τράκαρε με αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε με λάθος δρόμο στο Τσονμπούρι, με το μηχανάκι της κόπηκε στη μέση

Περιοχή Ban Bueng, Chonburi —

Μια 49χρονη γυναίκα αναφέρθηκε ως νεκρή αφού έπεσε πάνω σε σεντάν και έπεσε κάτω από δεύτερο αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε σε λάθος δρόμο τη νύχτα στο Chonburi.

Χθες, 11 Μαΐου, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Wutthipong Talam, επιθεωρητής στο αστυνομικό τμήμα Ban Bueng, ειδοποιήθηκε για ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Nong Chak – Phanat Nikhom 349 στην υποπεριφέρεια Nong Chak, στην περιοχή Ban Bueng, στο Chonburi. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, το ατύχημα έγινε σε επικίνδυνη στροφή με πολλούς θανάτους προηγουμένως.    

 

Η Wanpen Udomsamut, μια 49χρονη γυναίκα οδηγός, ανακοινώθηκε νεκρή στο σημείο με σοβαρά τραύματα. Η ταυτότητά της έδειχνε ότι διέμενε στην περιοχή Ban Bueng, στο Chonburi. Η μαύρη μοτοσικλέτα της Isuzu, η οποία είχε σπάσει στη μέση, και το τηλέφωνό της ανακαλύφθηκαν 10 μέτρα μακριά από το σώμα της. 

Όταν ρώτησε την 47χρονη φίλη του θύματος Supawadee Thaopool, η οποία οδηγούσε μια δεύτερη μοτοσικλέτα κοντά στη φίλη της, δήλωσε ότι αυτή και ο νεκρός φίλος της μόλις επέστρεψαν από ένα πάρτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι έπινε, οδήγησε σε κατάσταση μέθης και οδήγησε σε λάθος δρόμο τη στιγμή του ατυχήματος. Είπε στη φίλη της να επιβραδύνει, αλλά η φίλη της δεν την άκουσε και ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου της και έπεσε πάνω σε ένα σεντάν και στη συνέχεια καταπλακώθηκε από ένα επόμενο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του σεντάν δεν ξέφυγε και κάλεσε την αστυνομία, δήλωσε ο Supawadee.   

Ο 25χρονος οδηγός σεντάν, Wichaya Sonsaeng, έπαθε σοκ και είπε στην αστυνομία ότι η σκηνή του ατυχήματος ήταν μια καμπύλη S και η νεκρή γυναίκα οδηγούσε σε λάθος κατεύθυνση και έπεσε πάνω του. Περιγράφηκε ως πολύ συνεργάσιμος από την αστυνομία και δεν είχαν υποβληθεί νομικές κατηγορίες μέχρι την ώρα του Τύπου.

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε για νεκροψία.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.