Νεαρός άνδρας συνελήφθη επειδή επιτέθηκε σε αναβάτη ταξί μοτοσικλέτας αφού ένας αναβάτης ταξί φέρεται να κορόιδεψε τα βλέμματα της κοπέλας του στην περιοχή Πατάγια

Πατάγια -

Ένας 23χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ για σωματική επίθεση σε βάρος 52χρονου αναβάτη μοτοσυκλέτας ταξί που φέρεται να χλεύαζε την εμφάνιση της κοπέλας του.

Στις 10.30 μ.μ. χθες, 10 Μαΐου, η αστυνομία της Pattaya έλαβε μια αναφορά επίθεσης στην είσοδο του Soi Pattaya 16/1, στην υποπεριφέρεια Nong Prue, Bang Lamung, Chonburi, και απάντησε στη σκηνή με διασώστες από το Ίδρυμα Sawang Boriboon Thammasathan . 

Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν τον Chuchat Pansri, έναν 52χρονο οδηγό μοτοσικλέτας, με πολλά τραύματα. Ο δράστης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνελήφθη γρήγορα από έναν καλό Σαμαρείτη και αστυνομικούς. Το όνομά του ήταν Kittithat Thongtae, 23 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ακόμα εξαιρετικά θυμωμένος και φώναζε στους θεατές. 

Σύμφωνα με βίντεο από αυτόπτες μάρτυρες, ο Kittithat και η κοπέλα του επιτέθηκαν στον αναβάτη μοτοσικλέτας και τον χτύπησαν ενώ άλλοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Ωστόσο, ο Kittithat υποστήριξε ότι ο αναβάτης τον εκνεύρισε κοροϊδεύοντας πρώτα την εμφάνιση της κοπέλας του και ότι όποιος πρόσβαλε την εμφάνιση κάποιου άλλου άξιζε να δεχτεί σωματική επίθεση.

Ο Kittithat βρίσκεται ακόμα υπό κράτηση από την αστυνομία και περιμένει τις νομικές διαδικασίες από την ώρα του Τύπου.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.