Διαρρήκτης σπιτιού στη Σρι Ράτσα έκλεψε 15,000 ρολόι χειρός στο φως της ημέρας ενώ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βρίσκεται στον επάνω όροφο

Σρι Ράτσα -

  Ένας ντόπιος ιδιοκτήτης σπιτιού ανέφερε έναν διαρρήκτη σπιτιού που μπήκε κρυφά στο σπίτι της μεσημέρι το περασμένο Σαββατοκύριακο και της έκλεψε το ρολόι των 15,000 μπατ ενώ βρισκόταν στον επάνω όροφο. 

Χθες, 9 Μαΐου, η κυρία Kasama Wachirabunthoon, 31 ετών, που ζει σε ένα τριώροφο κτίριο, είπε στους δημοσιογράφους του TPN ότι ένας διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι της στις 10.00 π.μ. στις 7 Μαΐου και έκλεψε πολλά από τα ακίνητά της, συμπεριλαμβανομένου ενός 15,000 μπατ. ΡΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΣ. Την ώρα του εγκλήματος, είπε ότι ξέχασε να κλειδώσει την μπροστινή της πύλη και χαλάρωνε στον επάνω όροφο όταν άκουσε έναν δυνατό κρότο που ακουγόταν σαν να ήταν από το ντουλάπι της και αμέσως κατέβηκε τη σκάλα. Ωστόσο, το μόνο που είδε ήταν η πλάτη του υπόπτου που τράπηκε σε φυγή με μοτοσικλέτα.    

Σύμφωνα με τα πλάνα ασφαλείας, ο ύποπτος οδήγησε ένα μαύρο Honda Scooby. 

Η κυρία Κασάμα είπε στους δημοσιογράφους του TPN ότι αυτή τη στιγμή παλεύει από μια οικονομική ύφεση και ζήτησε από τον κλέφτη να επιστρέψει τις περιουσίες της. Προειδοποίησε όλους να κλειδώσουν την πόρτα και έμενε πάντα σε εγρήγορση. Η αστυνομία του Nong Kham καταδιώκει τον ύποπτο. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.