Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης θα επισκεφθεί το Chonburi στις 9 Μαΐου για να συζητήσει την έξυπνη γεωργία

Μπαν Μπουένγκ -

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ταϊλάνδης αποκάλυψε χθες, 7 Μαΐου, ότι ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan O'Cha θα επισκεφθεί τη φάρμα Kubota στην υποπεριφέρεια Nong Irun, Ban Bueng, Chonburi, αυτή την Κυριακή, 9 Μαΐου για να συζητήσει την Έξυπνη Γεωργία. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Πρωθυπουργός θα λάβει μια σύντομη ενημέρωση για την Έξυπνη Γεωργία από τους τοπικούς εκπροσώπους των επαρχιών Sisaket και Udon Thani στις 9.00 π.μ.    

Μετά τη συνάντηση, ο Πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τις πολιτικές για την προώθηση της οικονομίας στους τομείς που υπάγονται στην αρχή της οικονομίας της επάρκειας και θα εξετάσει Αγρόκτημα Kubota. Η αγρόκτημα Kubota (ΧΑΡΤΗΣ ΕΔΩ) είναι ένα υποδειγματικό σύγχρονο αγρόκτημα που έχει προσαρμόσει τις γεωργικές καινοτομίες για να μειώσει τους προϋπολογισμούς αυξάνοντας παράλληλα τις αποδόσεις. Η φάρμα είναι ανοιχτή σε όποιον ενδιαφέρεται για τη σύγχρονη γεωργία. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.