Η Ταϊλάνδη αναφέρει τα χαμηλότερα καθημερινά κρούσματα Covid-19 τους τελευταίους τέσσερις μήνες, με 7,705 νέα κρούσματα και 62 θανάτους

ΦΩΤΟ: BMA Health

Εθνική -

Η Ταϊλάνδη κατέγραψε τις χαμηλότερες καθημερινές μολύνσεις Covid-19 τους τελευταίους τέσσερις μήνες σήμερα, 6 Μαΐου, με 7,705 καθημερινά κρούσματα και 62 νέους θανάτους, σύμφωνα με την ημερήσια ανασκόπηση του Κέντρου Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 (CCSA).

Όπως επιβεβαιώθηκε από το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας, ο αριθμός των καθημερινών μολύνσεων στην Ταϊλάνδη γίνεται σημαντικά σταθερός και σταδιακά μειώνεται μετά το φεστιβάλ Songkran.

Ο αριθμός των καθημερινών μολύνσεων μειώθηκε επίσης αυτή την εβδομάδα. Στις 29 Απριλίου το ποσοστό ήταν 14,053 κρούσματα ενώ ο χθεσινός αριθμός ήταν 9,790. Επιπλέον, οι θάνατοι αυτής της εβδομάδας είναι σε σταθερό ρυθμό με μέσο όρο 91 θανάτους.

Από τις 97,672 λοιμώξεις που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και επιτόπια νοσοκομεία/νοσοκομεία, μόνο 1,622 ήταν ασθενείς σε κρίσιμη κατάσταση και περίπου 778 ήταν σε αναπνευστήρες. Το ποσοστό πληρότητας κρεβατιού ήταν 20.1 τοις εκατό επί του συνόλου των ασθενών.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.