Κάμερα παρακολούθησης απαθανατίζει έναν άνδρα να φαίνεται να κλέβει γυναικεία εσώρουχα σε ένα πλυντήριο ρούχων στη Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα —

Κάμερα παρακολούθησης ενός καταστήματος πλυντηρίων απαθανάτισε έναν άνδρα που φαινόταν να κλέβει γυναικεία εσώρουχα την Τρίτη το βράδυ, 3 Μαΐου. 

Μια κάμερα παρακολούθησης απαθανάτισε έναν άνδρα με λευκό μακρυμάνικο πουκάμισο και μακρύ μαύρο παντελόνι να φαίνεται να κλέβει γυναικεία εσώρουχα και ρούχα από ένα πλυντήριο στο Laem Chabang, Sri Racha, Chonburi, το βράδυ της Τρίτης πριν φύγει με τη μπλε μοτοσικλέτα του.

Μετά το περιστατικό, οι δημοσιογράφοι του TPN πήραν συνέντευξη από μια 72χρονη συνοδό, την κυρία Sommai Sittichaisrichart, χθες Πέμπτη 4 Μαΐου. Ισχυρίστηκε ότι είχε εγκαταστήσει φώτα και κάμερες παρακολούθησης γύρω από το κατάστημα πριν από αυτό το περιστατικό και ότι έλεγχε το κατάστημα τη νύχτα σε τακτική βάση. Στις 10.00 ήταν έτοιμη να κάνει τους συνήθεις ελέγχους της όταν παρατήρησε ότι έλειπε το ρούχο ενός πελάτη, έτσι έλεγξε την κάμερα και ανακάλυψε ότι είχε κλαπεί.

Η κυρία Sommai είπε στους δημοσιογράφους του TPN ότι οι γυναίκες πελάτισσές της ήταν τρομοκρατημένες και παρακάλεσε την αστυνομία να συλλάβει τον ύποπτο το συντομότερο δυνατό. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.