Η Pattaya Squid Fair απέφερε περισσότερα από ένα εκατομμύριο έσοδα, λέει η Pattaya Business and Tourism Association

Πατάγια - 

Ο κ. Boonanan Pattanasin, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Τουρισμού της Πατάγια (PBTA), ευχαρίστησε όλους την Τετάρτη, 3 Μαΐου, για τη συμμετοχή στην Έκθεση Καλαμαριών της Πατάγια, λέγοντας ότι έχει αποφέρει έσοδα πάνω από ένα εκατομμύριο μπατ για την Πατάγια.

Παρά τον περιορισμένο προϋπολογισμό, το Pattaya Squid Fair θεωρήθηκε επιτυχημένο από όλους, ειδικά από τους 30 πωλητές που κέρδιζαν σχεδόν 30,000-40,000 μπατ την ημέρα, είπε ο κ. Boonanan στους δημοσιογράφους του TPN. 

Επιπλέον, ο κ. Boonanan δήλωσε ότι ήταν πραγματικά έκπληκτος που έβλεπε 3,000-4,000 συμμετέχοντες κάθε μέρα της εκδήλωσης, κάτι που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες του για μόνο 1,000-2,000 συμμετέχοντες παρά το γεγονός ότι εξακολουθούσαν να ισχύουν οι περιορισμοί του Covid-19. Ως εκ τούτου, το Pattaya Squid Fair έχει κερδίσει πάνω από ένα εκατομμύριο έσοδα για την Pattaya.     

Η Ένωση Επιχειρήσεων και Τουρισμού της Pattaya κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα εμφανίζονται συνεχώς με νέες εκδηλώσεις όπως το Pattaya Squid Fair στο μέλλον. Στην πραγματικότητα, έχουν ήδη ένα τρέξιμο που ονομάζεται «The Pattaya Morning Drip 2022» — μια μικρή εκδήλωση για τους λάτρεις του καφέ που πραγματοποιείται κάθε πρώτη Κυριακή του νέου μήνα από το Cafe and Bistro Club Pattaya.   

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.