Γκολφ Ταϊλάνδης: Χοντρό έφηβο Chanettee κολλάει στο Lead @ Rayong Green Valley

Rayong-

Η πρόωρη έφηβη Chanettee Wannasaen συνήλθε από ένα διπλό μπόουερ για να πυροβολήσει τον δεύτερο γύρο 69 και να οδηγήσει στη μέση της φάσης του Bt3 εκατομμυρίων Thailand Mixed που φιλοξενείται από την TrustGolf στο Rayong Green Valley Country Club την Παρασκευή.

Ο νικητής τεσσάρων αγώνων το 2022 διέπραξε ένα διπλό μπαμπάκι στους 12th τρύπα με tee στο δάσος πριν ανεβάσει το επίπεδό της για να πυροβολήσει τρία straight birdies από τις τρύπες No 3-5 για να εγκατασταθεί με ένα 69. Το σύνολο των δύο ημερών της ήταν οκτώ κάτω από το επίπεδο-134, μία βολή μπροστά από την Parinda Phokun.

«Δεν έπαιξα τόσο καλά όσο στον πρώτο γύρο. Οι θέσεις των σημαιών είναι πιο δύσκολες και δεν χτύπησα στην μπάλα στις θέσεις που θα ήθελα. Χτύπησα αρκετά καλά σουτ με μάρκες στους πράσινους, αλλά η μπάλα γύρισε πίσω στο περιθώριο», είπε ο Chanettee που μόλις έκλεισε τα 18 πριν από ένα δεκαπενθήμερο.

Για άλλη μια φορά θα μπει στους γύρους του Σαββατοκύριακου στον προτελευταίο όμιλο. Μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, έχει συγκεντρώσει τέσσερα στέμματα: τις δύο προηγούμενες σειρές Thailand Mixed στο Cha-Am και το Hat Yai, τους Εθνικούς Προκριματικούς του LPGA Thailand στην Πατάγια και τον αγώνα Thai LPGA Tour στο Chonburi την περασμένη Κυριακή.

«Δεν θέλω να βάλω τις προσδοκίες μου πολύ υψηλές αυτή την εβδομάδα. Θέλω απλώς να συνεχίζω να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Το μάθημα στήνεται δύσκολα, ειδικά στις θέσεις καρφίτσας. Πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός το Σάββατο», πρόσθεσε ο Chanettee.

Η Parinda, η οποία έχει 7 τρόπαια στην Ταϊλάνδη LPGA Tour στο ντουλάπι της, άντεξε μια μέρα στο τρενάκι του λούνα παρκ πριν συμβιβαστεί με ένα 67. Έκανε μια εξαιρετική φόρμα για να πυροβολήσει πέντε από τα οκτώ πουλάκια της στο μπροστινό μέρος εννέα μόνο για να διαπράξει ένα διπλό μπαμπούλα στις 11th τρύπες και μπαμπούλες με πλάτη στις 14 – 15th τρύπες.

«Έπαιξα απίστευτα καλά μπροστά, αλλά έχασα την ορμή μου πίσω, ειδικά στο 14th και 15th τρύπες που είναι σκληρές», είπε η 25χρονη που επιδιώκει την πρώτη της νίκη στη σεζόν.

«Το Σάββατο, πρέπει να είμαι πιο συνεπής στο παιχνίδι μου με το chipping και το putting. Πρέπει επίσης να είμαι πιο συνετός στα 14th και 15th τρύπες. Αν χτυπήσω σε λάθος σημεία, θα έχω πρόβλημα», πρόσθεσε το 2017 Thai LPGA Tour No 1.

 Ο Pannapa Polnamin, με 69 στον δεύτερο γύρο, έκανε τρεις κινήσεις πίσω σε σύνολο 137.

Μετά από δύο βολές πίσω ήταν ο ανερχόμενος Denwit David Boriboonsub, ο μόνος άνδρας στην πρώτη πεντάδα, που έβαλε 68, και η πριγκίπισσα Superal που σημείωσε 66, και οι δύο με συνολικά 138.

Μόνο εννέα παίκτες σημείωσαν άνοδο μετά από δύο ημέρες. Οι άλλοι τέσσερις ήταν ο Sangchai Kaewcharoen, δύο under, και οι Chaiyapond Ouitragoon, Kusuma Meechai, και ο εναρκτήριος πρωταθλητής Arpichaya Yubol, ο καθένας με ένα under και συνολικά 141.

Συνολικά 72 παίκτες έκαναν το cut στους 10 πάνω από το 152.

Οι θαυμαστές μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανή κάλυψη του τρίτου Thailand Mixed είτε στο AIS Play APP είτε στο TrustGolf Facebook και Youtube.

Το Thailand Mixed διοργανώνεται από το TrustGolf, ένα εκπαιδευτικό κέντρο εσωτερικού χώρου με προηγμένη τεχνολογία. Υποστηρίζεται από την Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης, το Εθνικό Ταμείο Ανάπτυξης Αθλητισμού, το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού, την Bangkok Bank, την B.Grimm Company, την Bond Holdings, την AISPLAY, την Bridgestone, την Trust Pharmacy, την Trust Live Streaming, την Adidas Golf, το Κέντρο για τη διαχείριση καταστάσεων Covid-19 και το Rayong Green Valley Country Club στο Rayong.

……………………………………………………

Σχετικά με το TrustGolf

 Το TrustGolf, ένα κλειστό προπονητικό κέντρο με προηγμένη τεχνολογία, έχει υποστηρίξει διεθνή τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του «TrustGolf Women Scottish Open», μια ευρωπαϊκή περιοδεία γυναικών που συν-εγκρίθηκε με την εκδήλωση LPGA Tour μεταξύ 2021 και 2025. Ένας μεγάλος αριθμός κορυφαίων παικτών γκολφ παγκοσμίως υπέγραψαν για την εκδήλωση που βοήθησε στην προώθηση μιας καλής εικόνας για την Ταϊλάνδη. Επιπλέον, οι Ταϊλανδές παίκτριες, υπό την υποστήριξη της TrustGolf, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μεταξύ 2020 και 2021, εκτός από πέντε σειρές Thailand Mixed που φιλοξενήθηκαν από την TrustGolf, η TrustGolf Tour διοργάνωσε επίσης το TrustGolf Amateur Qualifier 2021 που επέλεξε παίκτες για να διαγωνιστούν στο IMG Academy Juniors World (San Diego and Florida Challenge and Women's Amateurs). Ειρηνικός. Το 2022, το TrustGolf θα φιλοξενήσει συνολικά πέντε Thailand Mixed που θα φιλοξενηθούν από εκδηλώσεις TrustGolf (με συνολικό χρηματικό έπαθλο 17 εκατομμύρια Bt). Το TrustGolf διοργάνωσε επίσης δύο TrustGolf Asian Mixed events, με τρεις εγκρίσεις από την Asian Tour, την Ladies European Tour και την TrustGolf Tour (συνολικό χρηματικό έπαθλο 1.5 εκατομμυρίων $ ΗΠΑ) στο Siam Country Club Pattaya Waterside τον Απρίλιο. Επιπλέον, θα υπάρχει η TrustGolf Link Series που θα χρησιμεύσει ως η Access Series for Ladies European Tour που περιλαμβάνει επίσης το TrustGolf Scottish Open (χρηματικό έπαθλο 2 εκατομμυρίων δολαρίων).

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/