Ανάπηρος πωλητής λαχειοφόρων αγορών σε αναπηρικό καροτσάκι δέχτηκε βάναυση επίθεση και ληστεία στην Πατάγια

Bang Lamung - 

  Ένας ανάπηρος πωλητής λαχειοφόρων αγορών σε αναπηρικό καροτσάκι δέχτηκε βάναυση επίθεση και ληστεία στην περιοχή της Πατάγια τη Δευτέρα αυτή την εβδομάδα σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε ακόμη και βετεράνους αξιωματικούς επιβολής του νόμου της Πατάγια.

Στις 25 Απριλίου, τοπικοί ρεπόρτερ συναντήθηκαν με τον Surachet Sithong, έναν 39χρονο πωλητή λαχειοφόρων αγορών, στην κατοικία του στο Soi Mabayai Lea 24, στην υποπεριφέρεια Nongprue, Chonburi, αφού ειδοποιήθηκαν ότι ένας κλέφτης τον χτύπησε και τον λήστεψε βάναυσα στο πλάι. της εθνικής οδού Number 36, υποπεριοχή Pong, Bang Lamung, Chonburi. Ο Surachet είχε ήδη αναφέρει το έγκλημα στο αστυνομικό τμήμα Huay Yai. 

Σύμφωνα με τη δήλωσή του, είχε ένα εγκεφαλικό που προκλήθηκε από το άγχος στο παρελθόν που άφησε τη δεξιά πλευρά του σώματός του παράλυτη, αλλά ήταν ακόμα ελαφρώς σε θέση να κυκλοφορεί και να βγάζει τα προς το ζην πουλώντας λαχεία σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Σουράτσετ είπε στους δημοσιογράφους του TPN ότι γύρω στις 03.00 μ.μ., ενώ κυλούσε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου με το αναπηρικό του καροτσάκι, ένας άνδρας με μοτοσικλέτα του είπε να σταματήσει για να αγοράσει ένα λαχείο, αλλά αντ' αυτού ο Σουράτσετ χτύπησε ξαφνικά μια γροθιά στο πρόσωπο, χτυπώντας τον προς τα πίσω. στο έδαφος. Στη συνέχεια, ο κλέφτης τον πάτησε επανειλημμένα, αλλά ευτυχώς ένας περαστικός είδε το περιστατικό και έσπευσε να βοηθήσει, έτσι ο κλέφτης άρπαξε την περιουσία του Surachet, συμπεριλαμβανομένης της ταυτότητας, μια κάρτα ATM, ένα χρυσό κολιέ και 70 λαχεία, και έφυγε με τη μοτοσικλέτα του.   

Ο Surachet είπε ότι απομνημόνευσε ξεκάθαρα την εμφάνιση του κλέφτη: άντρας, ψηλός, μελαχρινός και οδηγούσε μια αυτόματη μοτοσικλέτα. Μίλησε επίσης στους τοπικούς δημοσιογράφους για τα τραύματά του, τα οποία περιελάμβαναν ένα πρησμένο αριστερό μάτι και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Ο Σουράτσετ τρομοκρατήθηκε από το περιστατικό γιατί δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι κάποιος θα ήταν τόσο κακόβουλος ώστε να βλάψει έναν ανάπηρο άνδρα. Το θύμα παρακάλεσε την αστυνομία να συλλάβει τον δράστη το συντομότερο δυνατό.   

Η αστυνομία της Πατάγια είπε στους δημοσιογράφους του TPN ότι γνωρίζει το περιστατικό και ότι ακολουθούσε πολλά στοιχεία για το έγκλημα, δηλώνοντας ότι οι επιθέσεις σε άτομα με ειδικές ανάγκες και άτομα με αναπηρία ήταν σχεδόν ανήκουστες σε τοπικό επίπεδο και ότι οι αρχές επιβολής του νόμου θα ενεργούσαν γρήγορα για να συλλάβουν τον ύποπτο. Η αστυνομία της Πατάγια δήλωσε επίσης ότι αυτό το περιστατικό ήταν «απαράδεκτο» και αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την τοπική αστυνομία.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.        

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.