Φέρεται ότι μεθυσμένος μοναχός σε προσκύνημα τραυματίστηκε αφού προσπάθησε να μπει κρυφά στην κρεβατοκάμαρα ενός άνδρα για να κοιμηθεί στη Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα -

Ένας μεθυσμένος μοναχός που ήταν σε προσκύνημα διώχτηκε από το σπίτι και τραυματίστηκε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού λόγω των πολλαπλών θρησκευτικών αδικημάτων του και μιας προσπάθειας να μπει κρυφά στην κρεβατοκάμαρα του ιδιοκτήτη για να κοιμηθεί.

Σήμερα, 25 Απριλίου, η αστυνομία της Σρι Ράτσα έλαβε ένα αίτημα από τον Atthaphon Jitchinda, έναν 39χρονο ιδιοκτήτη σπιτιού, να ελέγξει ένα άτομο που ισχυριζόταν ότι είναι μοναχός τον οποίο έδιωξε από την περιουσία του αφού τσακώθηκε μαζί του για προσπαθώντας να μπει κρυφά στην κρεβατοκάμαρά του.


Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση της Σρι Ράτσα, το άτομο βρέθηκε να περιπλανιέται με σορτς, φαλακρό και καλυμμένο με μώλωπες και τραύματα στην απέναντι πλευρά του σχολείου Dara Samut, Sukhumvit Rd, Sriracha, Chonburi.

Το όνομά του αποκαλύφθηκε αργότερα ως Boontha Lawichai. Ήταν στην πραγματικότητα μοναχός σε ηλικία 74 ετών και γεννήθηκε στην επαρχία Lamphun. Η Boontha φέρεται να βρισκόταν σε φαινομενικά μεθυσμένη κατάσταση ενώ λάμβανε τις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες της Sri Racha. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Laem Chabang για περαιτέρω θεραπεία.

Σύμφωνα με στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, Atthaphon, παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον Boontha (τον μοναχό) με ένα ραβδί, αλλά υποστήριξε ότι ο Boontha προσπάθησε να σκαρφαλώσει πρώτα στην κρεβατοκάμαρά του, οπότε τον έδιωξε και επικοινώνησε με την αστυνομία.

Ωστόσο, ο Atthaphon είπε αργότερα στην αστυνομία ότι πράγματι άφησε τον Boontha να μείνει στο σπίτι του για δύο ημέρες όταν ο μοναχός εμφανίστηκε στο κατώφλι του, αλλά στην πραγματικότητα δεν τον γνώριζε ποτέ πριν, παρά το γεγονός ότι ο Boontha ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τους γονείς του.

Επιπλέον, την πρώτη μέρα της παραμονής του Boontha, διέταξε τον Atthaphon να του αγοράσει καπνό και ποτό ενώ ετοίμαζε το μεσημεριανό του γεύμα, κάτι που ο Atthaphon θεώρησε ότι αντίκειται στους βουδιστικούς κανόνες.

Επίσης, τη νύχτα, ο Boontha προσπάθησε επανειλημμένα να μπει κρυφά στην κρεβατοκάμαρα του Atthaphon για να κοιμηθεί, έτσι ο Atthaphon τσακώθηκε μαζί του και τον έδιωξε από την ιδιοκτησία του επειδή ανησυχούσε για τη γυναίκα του που θα επέστρεφε σπίτι το βράδυ.
Αρχικά, η Boontha παρέμεινε στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία πρότεινε και στις δύο πλευρές να αναφέρουν τα αδικήματα στο αστυνομικό τμήμα της Sri Racha, εάν το επιθυμούν. Ωστόσο, και οι δύο δεν είχαν κάνει καμία ενέργεια ακόμα μέχρι την ώρα του Τύπου.

Η αστυνομία της Σρι Ράτσα πιστεύει επίσης ότι υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία και θα προωθούσε τη συμπεριφορά του μοναχού σε ηγούμενους σε κοντινούς ναούς.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.