Δύο φορτηγά συγκρούστηκαν με τους δύο οδηγούς να τραυματιστούν σοβαρά στο Ban Bueng του Chonburi

Ban Bueng, Chonburi –  

  Δύο φορτηγά συγκρούστηκαν στις 05.30 τα ξημερώματα στο Τσονμπούρι χθες, 22 Απριλίου, τραυματίζοντας σοβαρά και τους δύο οδηγούς.

Καταγραφή οθόνης της σύγκρουσης.

Ο Pol Αντισυνταγματάρχης Saranyapong Angkanawin από το αστυνομικό τμήμα Ban Bueng ειδοποιήθηκε για μια σύγκρουση μεταξύ δύο φορτηγών στη διαδρομή 344 Bueng-Klaeng, κοντά στην αναστροφή ThaiBev, στην υποπεριφέρεια Nong Samsak, στο Ban Bueng, στο Chonburi.

Δύο οδηγοί φορτηγού, η Watchara Thodsungnoen, 46, που υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, και η Chaiya Jornkaew, 55, νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Ban Bueng, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του TPN. Παρά τα τραύματά τους, ήταν και οι δύο σε εγρήγορση, επίγνωση και επίγνωση και κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον για το ατύχημα.

Το φορτηγό του Watchara, το οποίο φέρεται να μετέφερε άσφαλτο, συγκρούστηκε με το φορτηγό του Chaiya, το οποίο μετέφερε 20 τόνους χαλύβδινου πηνίου, με αποτέλεσμα να παρεμποδιστεί ο δρόμος. Ως εκ τούτου, η αστυνομία και οι διασώστες έπρεπε να προτείνουν σε άλλους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν μια συντόμευση. Η αστυνομία από το αστυνομικό τμήμα Ban Bueng είπε στους δημοσιογράφους του TPN ότι ήταν πολύ τυχερό που το ατύχημα συνέβη τη νύχτα με χαμηλή κίνηση και ότι υπήρχε άλλη μια συντόμευση για να φτάσετε στη διαδρομή 334 πριν από τη σκηνή του ατυχήματος, διαφορετικά θα υπήρχε εξαιρετικά μεγάλη κίνηση. Σύμφωνα με τις ομάδες διάσωσης, ο οδηγός που μετέφερε χαλύβδινες σπείρες επρόκειτο να κάνει αναστροφή και ξαφνικά χτυπήθηκε από το άλλο φορτηγό. Από την άλλη, ο οδηγός που μετέφερε άσφαλτο υποστήριξε ότι το ατσάλινο φορτηγό δεν μπορούσε να κάνει σωστά αναστροφή και του έκλεισε το δρόμο, οπότε δεν μπορούσε να φρενάρει και συγκρούστηκε μαζί τους, προκαλώντας τραυματισμούς και στους δύο άνδρες.      

Αρχικά, η αστυνομία κράτησε τις εικόνες του ατυχήματος ως αποδεικτικά στοιχεία και θα καλούσε και τους δύο οδηγούς στο αστυνομικό τμήμα για νομικές διαδικασίες αφού είχαν λάβει θεραπεία για τα σοβαρά, αλλά όχι επικίνδυνα για τη ζωή, τραύματά τους.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.