Φωτογραφική περιήγηση στο φεστιβάλ ρυζιού Pattaya, μέρος του Songkran, χθες, 20 Απριλίου

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

  Αρχικά, κάναμε ένα άρθρο σχετικά με ένα παρόμοιο φεστιβάλ Khong Khaw (ρυζιού) στη Σρι Ράτσα που πραγματοποιήθηκε χθες, 20 Απριλίου. Ρίξτε μια ματιά ως αναφορά.

Ο δήμος της Σρι Ράτσα φιλοξενεί χθες ένα μεγάλο ξηρό φεστιβάλ Songkran και ρυζιού

Κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς Songkran/Ταϊλάνδης, το Khong Khaw ή το φεστιβάλ ρυζιού θεωρείται μια από τις πολλές μοναδικές και παραδοσιακές δραστηριότητες εκτός από το πιτσίλισμα νερού.

Αν και είχε αναβληθεί για αρκετά χρόνια με το τελευταίο να συνέβη τον Απρίλιο του 2019 λόγω του Covid-19, φέτος το 2022, το φεστιβάλ Khong Khaw, ευτυχώς, επέστρεψε σε πολλά μέρη του Chonburi παρά τη συνεχή απαγόρευση του παιχνιδιού στο νερό και τα περισσότερα γνωστές δραστηριότητες Songkran λόγω συνεχιζόμενων ανησυχιών για τον Covid-19.

Όπως και στην Πατάγια χθες, 20 Απριλίου, το φεστιβάλ Khong Khaw επέστρεψε στο Lan Pho Park, στο Naklua Park και στο Wat Nong Yai. Ακολουθούν μερικές από τις φωτογραφίες του πώς μοιάζει η ατμόσφαιρα αφού έχει φύγει εδώ και χρόνια, καθώς πολλοί κάτοικοι της περιοχής βγήκαν έξω και πέρασαν υπέροχα με αθλητικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, μουσική και φαγητό.

Απαιτήθηκαν προφυλάξεις για τον Covid-19, όπως σημεία ελέγχου θερμοκρασίας, ATK και έλεγχοι εμβολιασμού και υποχρεωτική χρήση μάσκας.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.