Η Μπανγκόκ γιορτάζει την 240η επέτειό της με πολιτιστικές δραστηριότητες για πέντε συνεχόμενες ημέρες μέχρι την ερχόμενη Κυριακή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: DestinAsian

Μπανγκόκ -

Η πόλη της Μπανγκόκ γιορτάζει την 240η επέτειό της οργανώνοντας πολλά ιστορικά μέρη στο νησί Rattanakosin σε χώρους διασκέδασης για την «240η επέτειο του The Foundation of Rattanakosin» από τις 20 έως τις 24 Απριλίου.

Μια σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις, μοναδικές δραστηριότητες και παραστάσεις για τον εορτασμό της 240ης επετείου της πόλης ως πρωτεύουσας της χώρας ετοιμάστηκαν για να δείξουν την ήπια δύναμη του βασιλείου για να επιτρέψουν στους Ταϊλανδούς και τους ξένους τουρίστες να μάθουν περισσότερα για την κουλτούρα και την ιστορία της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, οι εορτασμοί θα τιμήσουν την ίδρυση της Μπανγκόκ στις 21 Απριλίου 1782 καθώς και τη μνήμη του βασιλιά Rama I, του ιδρυτή της Μπανγκόκ και της δυναστείας Τσάκρι, και όλων των μοναρχών της δυναστείας.

Ο πενθήμερος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί σε 20 ιστορικές και διάσημες τοποθεσίες στο νησί Rattanakosin, όπως το Μεγάλο Παλάτι, το Εθνικό Μουσείο της Μπανγκόκ, το Εθνικό Θέατρο, το Βασιλικό Θέατρο Sala Chalermkrung και το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ratchadamnoen.

Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό αυστηρά προληπτικά μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid-19, σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Διοίκηση της Μπανγκόκ (BMA). Η Αρχή Μαζικής Μεταφοράς της Μπανγκόκ (BMTA) θα παρέχει επίσης δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ κάθε χώρου καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Οι συμμετέχοντες μπορούν να καλέσουν την τηλεφωνική γραμμή 1348 για να επιβεβαιώσουν τις τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.