Ο υποψήφιος δήμαρχος της Πατάγια Sakchai Taenghor βοηθά τους πολίτες που έπεσαν σε τροχαίο ατύχημα στη Naklua

Πατάγια -

  Χθες, 18 Απριλίου, ο κ. Sakchai Taenghor, ανεξάρτητος υποψήφιος για δήμαρχος Πατάγια, φέρεται να βοήθησε δύο τραυματίες πολίτες αφού η μοτοσυκλέτα τους έπεσε στη μέση του δρόμου.

Ο κ. Sakchai επέστρεφε από τον εορτασμό του Songkran σε μια παραδοσιακή τελετή με άλλους ντόπιους πολίτες το πρωί, γύρω στις 10:00 π.μ., όταν είδε ένα ατύχημα στη διασταύρωση του Wat Sawang Fah, Naklua. Φάνηκε ότι μια μοτοσικλέτα έπεσε κατά λάθος στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τόσο ο αναβάτης όσο και ο συνεπιβάτης από πρόσκρουση.

Στη συνέχεια, ο κ. Sakchai άνοιξε τα φώτα έκτακτης ανάγκης για να ειδοποιήσει άλλους αναβάτες για το ατύχημα και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες πριν επικοινωνήσει με τους διασώστες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο κοντινό νοσοκομείο και έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.

Ο Σακτσάι δήλωσε στους παρευρισκόμενους ότι ήλπιζε ότι οποιοσδήποτε καλός πολίτης θα βοηθούσε όσους έχουν ανάγκη.

Οι εκλογές για τον δήμαρχο της Πατάγια, σημειώνει το TPN, είναι στις 22 Μαΐου.

Για περισσότερα σχετικά με το Sakchai, κάντε κλικ εδώ για τη σχετική μας κάλυψη.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.