Την επόμενη εβδομάδα στις ειδήσεις της Ταϊλάνδης: Το Thai Covid Center θα συναντηθεί για να συζητήσει τους περιορισμούς μετά το Songkran

Ταϊλάνδη-

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας λειτουργία στην οποία ρίχνουμε μια ματιά στις κορυφαίες ιστορίες ανάπτυξης και πράγματα που θα ακολουθήσουν την επόμενη εβδομάδα. Εστιάζουμε στο τι συμβαίνει για την τρίτη εβδομάδα του Απριλίου 2022, που λήγει στις 23 Απριλίου 2022.

Καθώς δημοσιεύουμε δεκάδες ιστορίες την εβδομάδα, αυτό επιτρέπει στους αναγνώστες μας να έχουν μια γρήγορη ματιά στις πιο σημαντικές ιστορίες που διαδραματίζονται στην Ταϊλάνδη και την Πατάγια και να παρακολουθούν και να παρακολουθούν για την επόμενη εβδομάδα, όπως έχει επιλέξει η συντακτική μας ομάδα. Ας μπούμε κατευθείαν σε αυτό με τα μεγαλύτερα νέα της εβδομάδας και ποιες σημαντικές ιστορίες να ακολουθήσουμε και να αναζητήσουμε αυτήν την εβδομάδα που είναι πιθανό να δούμε περαιτέρω εξελίξεις:

Κέντρο για τη διαχείριση καταστάσεων Covid-19 ή CCSA για συνάντηση για να συζητήσουν τα αποτελέσματα του Songkran και τους περιορισμούς του Covid19

Αυτή την Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022, γύρω στις 9:30 π.μ., η CCSA πρόκειται να συναντηθεί στην Μπανγκόκ στη μεγαλύτερη συνάντησή τους πριν από το φεστιβάλ ταϊλανδικής Πρωτοχρονιάς της περασμένης εβδομάδας. Η συνάντηση θα εξετάσει την κατάσταση του Songkran όσον αφορά την Covid-19.

Οι αξιωματούχοι της CCSA, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O-Cha, ήταν νευρικοί εδώ και εβδομάδες για το Songkran, το οποίο είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Ταϊλάνδης και η μεγαλύτερη μετακίνηση ανθρώπων στη χώρα ετησίως καθώς πηγαίνουν σπίτι για να επισκεφτούν φίλους και οικογένεια.

Τώρα, θα εξετάσουν δεδομένα από γιατρούς σχετικά με την κατάσταση του Covid19 μετά το φεστιβάλ και θα λάβουν πολύ αναμενόμενες αποφάσεις σχετικά με τους περιορισμούς.

Το μεγαλύτερο θέμα στην ημερήσια διάταξη θα είναι οι διεθνείς ταξιδιωτικοί περιορισμοί όπως το Test and Go και το Thailand Pass. Υπήρξαν πολλές φήμες και εικασίες για αλλαγές που πρέπει να γίνουν, αλλά καθώς τα μέσα TPN αποφεύγουν τις φήμες, θα περιμένουμε γεγονότα από τη συνάντηση αυτή την Παρασκευή.

Άλλες πιθανές αλλαγές θα μπορούσαν να είναι ζώνες χρωματικής κωδικοποίησης που αφορούν περιορισμούς, συνολικά προγράμματα εμβολιασμού, νόμιμους χρόνους κλεισίματος για χώρους εξυπηρέτησης αλκοόλ και πολλά άλλα.

Θα παρέχουμε πλήρεις ενημερώσεις αυτό το απόγευμα της Παρασκευής, όταν οι αλλαγές, εάν υπάρχουν, δημοσιοποιηθούν.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/