Το πάρτι της Πανσέληνου του Koh Phangan προσελκύει περισσότερους από 10,000 Ταϊλανδούς και ξένους τουρίστες κατά τη διάρκεια του Songkran

Surat Thani -

  Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες, που εκτιμάται από τους αξιωματούχους του Koh Phangan ότι είναι περισσότεροι από 10,000 άνθρωποι, συγκεντρώθηκαν στο Koh Phangan στο Surat Thani για ένα ρετρό πάρτι στην Πανσέληνο χθες το απόγευμα, 16 Απριλίου.

Το φετινό πάρτι «Back to the Roots» στην Πανσέληνο φιλοξενήθηκε από επιχειρηματίες στην περιοχή Haad Rin που ήταν υπεύθυνοι για τον έλεγχο υγείας των πελατών τους πριν τους επιτρέψουν να συμμετάσχουν στο πάρτι. Αστυνομικοί και εθελοντές αναπτύχθηκαν επίσης σε σημεία ελέγχου στην παραλία για να διευκολυνθεί η καθιέρωση υγειονομικού ελέγχου και ελέγχου εγγράφων και για την ασφάλεια των τουριστών. Οι αξιωματούχοι και η αστυνομία του Haad Rin ισχυρίστηκαν ότι ελήφθησαν όλες οι προφυλάξεις για τον Covid-19.

Η εκδήλωση ξεκίνησε γύρω στις 7:00. όταν η παραλία ήταν κατάμεστη από μια μεγάλη παρέα Ταϊλανδών και ξένων από όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με επίσημες προβλέψεις, ο αριθμός των τουριστών μπορεί να ξεπεράσει τους 10,000. Ήταν μια ατμόσφαιρα που είχε εξαφανιστεί από το Haad Rin για περισσότερα από δύο χρόνια λόγω της επιδημικής κατάστασης του Covid-19, αν και μικρότερης κλίμακας πάρτι γίνονταν από τον Οκτώβριο του 2021. Αυτό εκτιμήθηκε από τους αξιωματούχους του Surat Thani ως το μεγαλύτερο Πάρτι της Πανσέληνου από τον Φεβρουάριο του 2020 πριν ξεσπάσει ο Covid-19 στην Ταϊλάνδη και σε όλο τον κόσμο.

Το πάρτι «Back to the Roots» στην Πανσέληνο καθώς και άλλες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran είχαν ως αποτέλεσμα μια ανοδική οικονομική διακύμανση στην περιοχή Surat Thani, που εκτιμάται ότι θα αποφέρει εισόδημα 300 εκατομμυρίων μπατ για τουριστικούς πράκτορες και συναφείς επιχειρήσεις στο Koh Phangan .

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.