Οκτώ πωλητές κατηγορούνται για παραβίαση των απαγορεύσεων θαλάσσιων αγώνων στην οδό Khaosan, λέει η αστυνομία της Ταϊλάνδης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Posttoday

Εθνική -

Οκτώ πωλητές κατηγορήθηκαν για παραβίαση των απαγορεύσεων θαλάσσιων αγώνων μέχρι στιγμής, ενώ η οδός Khaosan άρχισε να ηρεμεί, τουλάχιστον όσον αφορά τις νερομαχίες, καθώς η αστυνομία ενίσχυσε τους περιορισμούς.

Χθες, 14 Απριλίου, η οδός Khaosan ήταν σημαντικά πιο ήσυχη από την προηγούμενη μέρα (13 Απριλίου), καθώς η αστυνομία είχε δημιουργήσει σημεία ελέγχου στα σημεία εισόδου στην οδό Chakrabongse και την οδό Tanao για να εμποδίσει τους ανθρώπους να φέρουν εξοπλισμό για παιχνίδι νερού στην οδό Khaosan. 

Σύμφωνα με αναφορές, οι άνθρωποι που ήρθαν στο Khaosan με την προσδοκία να παίξουν νερό χθες είτε άλλαξαν τα σχέδιά τους να περπατήσουν και να πιουν αντ 'αυτού ή αποφάσισαν να φύγουν όταν ανακάλυψαν ότι το παιχνίδι με το νερό δεν επιτρέπεται.

Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι ο Πολ Υποστράτηγος Torsak Sukwimon, Βοηθός Γενικός της Επιτροπής, επισκέφθηκε προσωπικά χθες την οδό Khaosan. Προέτρεψε τις αρμόδιες αρχές να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή και να μην αφήσουν να επαναληφθεί αυτό που συνέβη στις 13 Απριλίου. Αποκάλυψε επίσης ότι οκτώ πωλητές χρεώθηκαν για παραβίαση των κανονισμών του Covid-19 για απαγόρευση παιχνιδιού με νερό ως συνέπεια του περιστατικού της 13ης Απριλίου και ότι όλοι οι επαγγελματικοί χώροι που έπρεπε να κλείσουν στις 11.00:17 η αστυνομία θα συνεχίσει να ενισχύει την επιβολή μέχρι το τέλος του Songkran τον Απρίλιο XNUMXη.

Ο Πολ Υποστράτηγος Torsak δήλωσε ότι κατανοούσε ότι οι τουρίστες θέλουν να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν και ότι ο Songkran ήταν διάσημος για τις νερομαχίες με ξένους και τουρίστες και ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην γνώριζαν για την απαγόρευση, τρία χρόνια συνεχόμενα, λόγω του Covid -19 ανησυχίες. Πρόσθεσε ότι η αστυνομία δεν ήταν «η αστυνομία της διασκέδασης», αλλά είχε την ευθύνη να ακολουθήσει τις εντολές που έθεσε το Κέντρο για τη Διοίκηση Καταστάσεων Covid-19 ή CCSA και τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης Prayut Chan O'Cha που διέταξε το δημόσιο πιτσίλισμα νερού και αγώνες που απαγορεύτηκαν φέτος.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης από το CCSA πρότειναν στους τουρίστες που θέλουν να γνωρίσουν το Songkran να επισκεφθούν τοπικούς ναούς για να αξιοποιήσουν και να συμμετάσχουν σε θρησκευτικές τελετές, υποστηρίζοντας ότι ήταν εξίσου ικανοποιητικό και ευχάριστο για όλους τους τουρίστες με το ποτό, το πάρτι και τις νερομαχίες.

Άρθρο αναφοράς:

Οι αρχές της Ταϊλάνδης ζητούν συνεργασία αφού πολλοί άνθρωποι παραβίασαν τις απαγορεύσεις πιτσιλίσματος νερού στο Bangla Road χθες στο Πουκέτ

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.