Ειδήσεις για το γκολφ της Ταϊλάνδης: Ο αετός Chanette ανταποκρίνεται στην πρόκληση στην Πατάγια

Πατάγια, 14 Απριλίου 2022:  Το παρατσούκλι της Chanettee Wannasaen της Ταϊλάνδης είναι "Περήφανη" και αυτό είναι κάτι που η ίδια και οι πολλοί θαυμαστές της θα έκαναν σήμερα όταν ανέλαβε τον έλεγχο του Trust Golf Asian Mixed Stableford Challenge, μετά τον δεύτερο γύρο.

Κατέχει το προβάδισμα με 28 πόντους – μια εξαιρετική βαθμολογία με τη βοήθεια δύο αετών – στο Siam Country Club's Waterside Course, στην πρώτη διοργάνωση βαθμών Modified Stableford του Asian Tour.

Το τουρνουά των 750,000 δολαρίων ΗΠΑ εγκρίνεται επίσης από κοινού με τον Ευρωπαϊκό Γύρο Κυριών.

Η ενήμερη 17χρονη από το Τσιάνγκ Μάι, ο νικητής τριών εγχώριων τίτλων φέτος ήδη, χάρισε ένα έξι κάτω από το 66.

Ο Natipong Srithong της Ταϊλάνδης έκανε επίσης δύο αετούς, συμπεριλαμβανομένου του 18ου, για να περάσει στη δεύτερη θέση με 25 βαθμούς με τον Κορεάτη Kyongjun Moon.

Ο βασιλεύων πρωταθλητής του Ασιατικού Τάγματος Αξίας Joohyung Kim από την Κορέα είναι τέταρτος με 24 βαθμούς και ο Ινδονήσιος Rory Hie είναι πέμπτος με 23 βαθμούς.

Η ανερχόμενη Σουηδέζα σταρ Maja Stark, η οποία σημείωσε αξιοσημείωτους 17 πόντους στα πίσω εννιά χάρη σε έναν αετό και έξι πουλάκια, βρίσκεται στην έκτη θέση με τον Jaravee Boonchant από την Ταϊλάνδη, με 22 βαθμούς.

Ο ηγέτης της νύχτας, Sihwan Kim από τις Ηνωμένες Πολιτείες είχε μια απογοητευτική μέρα μετά το πρώτο του 62 και έβαλε 76 για να τερματίσει στους 20 πόντους.

«Σήμερα, έπαιξα πολύ καλά γιατί πήρα δύο αετούς και τρία πουλιά, αλλά στην ένατη, την τελευταία μου τρύπα, απέκτησα ένα μπαμπούλα», είπε ο Wannasaen, του οποίου οι νίκες φέτος περιλαμβάνουν δύο διοργανώσεις Trust Golf Mixed.

«Είναι εντάξει όμως γιατί πήρα δύο αετούς που ήταν 10 πόντους, οπότε ήταν πολύ καλό. Οι βολές μου ήταν τέλειες σήμερα.

«Δεν άλλαξα το αγωνιστικό μου πλάνο, απλά επικεντρώθηκα στον εαυτό μου και στα σουτ μου. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι σε κάθε τουρνουά που παίζω. Για τους δύο τελευταίους γύρους, θα κάνω το ίδιο και θα επικεντρωθώ στα σουτ και στη ρουτίνα μου».

Ο Natipong αναζητά την πρώτη του νίκη στον Ασιατικό Γύρο από τότε που διεκδίκησε το 2015 Resorts World Manila Masters και έβαλε τον εαυτό του σε θέση να το κάνει σήμερα, αφού σημείωσε 63.

«Είχα πολλές πιθανότητες για πουλάκια και αετούς. Είχα την τύχη να φτιάξω δύο αετούς στα πέντε. Στο νούμερο οκτώ πέτυχα τη δεύτερη βολή μου κοντά στο πράσινο και πέτυχα, και στην τελευταία τρύπα χτύπησα τον οδηγό και τα τρία σίδερα στο πράσινο και έκανα ένα μακρύ χτύπημα», είπε.

«Δεν έχω παίξει ποτέ ξανά σε αυτό το σχήμα και ανησυχούσα για το να μετρήσω τους πόντους, αλλά νομίζω ότι είναι καλό για το παιχνίδι και τη νοοτροπία μου να είμαι επιθετικός και να επιδιώκω πάντα την καρφίτσα».

Ο Hie δείχνει το ίδιο είδος φόρμας που τον είδε να οδηγεί μετά από κάθε μία από τις πρώτες τρεις ημέρες στο Gurugram Challenge τον περασμένο μήνα στην Ασιατική Αναπτυξιακή Περιοδεία. Τελικά ισοφάρισε στην τέταρτη θέση αλλά είχε μια πολύ καλή δικαιολογία.

«Είχα κοιλιά στο Δελχί, σοβαρό πονοκέφαλο και διάρροια την τελευταία μέρα», είπε ο Hie.

«Αλλά ιππεύω την ορμή από την εμπειρία που είχα εκεί. Διανοητικά είμαι πιο ειρηνικός με τον εαυτό μου, παίρνοντας το πλάνο με τη λήψη, αυτό φαίνεται να λειτουργεί πολύ καλά για μένα. Μένοντας στο παρόν, βαθιές ανάσες πριν από κάθε λήψη, μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ ότι η νοοτροπία μου είναι στη σωστή θέση. Αυτός είναι ο στόχος μου.”

Ο Hie, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης από τη χώρα του που κέρδισε στον ασιατικό γύρο όταν διεκδίκησε το διεθνές πρωτάθλημα Classic Golf and Country Club το 2019 (το οποίο παίχτηκε στον ίδιο χώρο με το Gurugram Challenge), είπε ότι του αρέσει επίσης να παίζει στο Stableford μορφή.

Και πρόσθεσε: «Μου αρέσει αυτό το σύστημα πόντων. Μου αρέσει περισσότερο από τα εγκεφαλικά επεισόδια γιατί σε βάζει σε μια θετική νοοτροπία. ένα πουλάκι τότε είναι καλύτερο από το να πας στο ίδιο επίπεδο, είναι σχεδόν σαν να το κάνεις ελεύθερο εκεί έξω».

Το αστέρι της Ταϊλάνδης, Ratchanon “TK” Chantananuwat, ο οποίος διεκδίκησε το Trust Golf Asian Mixed Cup της περασμένης εβδομάδας στον ίδιο χώρο, έχασε τον αγώνα για πρώτη φορά σε οκτώ εκκινήσεις στον Ασιατικό Γύρο.

«Για να είμαι πολύ ειλικρινής, αφού έκανα το τελευταίο putt στις 18 την Κυριακή, ένιωσα πραγματικά ότι τελείωσα, είμαι απλά κουρασμένος. Έκανα το καλύτερο δυνατό, ήθελα να είμαι στη ζώνη, ήθελα βαθμούς παγκόσμιας κατάταξης. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπάθησα, τα putts δεν έμπαιναν μέσα. Απλώς δεν επέστρεψα στη ζώνη στην οποία βρισκόμουν την περασμένη εβδομάδα ή κάθε δεύτερη εβδομάδα», είπε η 15χρονη.

«Έχω στη συνέχεια τα SEA Games, δεν θα απογοητεύσω κανέναν για αυτό, ξέρω τι πρέπει να κάνω. Θα εξασκηθώ όσο πιο σκληρά μπορώ για αυτό, καθώς αυτό που μου έδειξε αυτή η εβδομάδα είναι ότι έχω μια κατάρα πάνω μου, όπου αν δεν εξασκηθώ, δεν μπορώ ποτέ να παίξω καλό γκολφ, και μου φαίνεται ότι έχω περισσότερα μια επίδραση πάνω μου από οποιονδήποτε παίζει γκολφ».

Το φαινόμενο του γκολφ επιβεβαίωσε ότι θα αγωνιστεί σε International Series England και British Amateur τον Ιούνιο.

Σχετικά με το Trust Golf

Μια απίστευτα επιτυχημένη επιχείρηση στην Ταϊλάνδη, η Trust Golf υποστηρίζει τη χρήση της καινοτομίας και της τεχνολογίας καθώς στοχεύει να αναπτύξει την επόμενη γενιά επαγγελματιών του Ταϊλανδικού γκολφ. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία και εκπαίδευση με έμφαση στην ψυχική και σωματική υγεία, ο ιδρυτής Δρ. Prin Singhanart έχει επινοήσει ένα πρόγραμμα που στοχεύει να υποστηρίξει την επόμενη γενιά παικτών γκολφ της Ταϊλάνδης μέχρι τις επαγγελματικές τάξεις.

Το Trust Golf υποστηρίζει όλες τις πτυχές του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του Trust Golf Tour, των juniors, των παικτών και των αθλητών, με φιλόδοξα σχέδια να ανοίξει το πρώτο Πανεπιστήμιο Trust στην Ταϊλάνδη για να προωθήσει την εκπαίδευση των παικτών της Ταϊλάνδης με την πρόθεση να αυξήσουν την προσφορά τους σε όλο τον κόσμο . Με την τεχνολογία στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του Trust Golf, οι εκδηλώσεις LET και Asian Tour μεικτές εκδηλώσεις Strokeplay και Stableford θα επιτρέψουν στην Δρ. Prin να μοιραστεί τη φιλοσοφία και το όραμά της για το Trust Golf παγκοσμίως, καθώς και να δώσει στους μαθητές της την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κάτι μεγαλύτερο με η συνεργασία που προσφέρει την ευκαιρία στους επίλεκτους μαθητές της να κερδίσουν μια θέση στα γήπεδα τουρνουά με αστέρια.

Σχετικά με τις ευρωπαϊκές εκδρομές γυναικών (LET)

Το LET εμπνέει γυναίκες και κορίτσια να κυνηγήσουν το πάθος τους και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους μέσα από το παιχνίδι του γκολφ.

Στον πυρήνα μας, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε ένα εκτεταμένο ανταγωνιστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για να επιτρέψουμε στους δυνατούς, ενεργητικούς, περήφανους και σίγουρους παίκτες μας να ανταγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να δώσουν το παράδειγμα.

Η ποικιλόμορφη και πολυπολιτισμική συνδρομή μας με 362 επαγγελματίες παίκτες γκολφ αντιπροσωπεύει έως και 36 χώρες. Είμαστε μια παγκόσμια περιοδεία με ρίζες στην Ευρώπη.

Στοχεύουμε να ψυχαγωγήσουμε και να ενθουσιάσουμε, αλλά και να βελτιώσουμε την υγεία και την ποιότητα ζωής, ως υπεύθυνοι, αφοσιωμένοι και με σεβασμό συνεργάτες.

Εμπνευσμένη – Οι παίκτες μας εμπνέουν πρότυπα προς μίμηση και ενθαρρύνουν άλλους να κυνηγήσουν τα δικά τους όνειρα.

Παθιασμένος – μας οδηγεί το πάθος να αποδίδουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Δεν είναι μόνο τα χρήματα ή η δόξα, αλλά η αληθινή αγάπη για το παιχνίδι.

Δέσμευση – δεσμευόμαστε έντονα για συνεχή βελτίωση και αναγνωρίζουμε τη σκληρότητα που χρειάζεται για την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων.

Το 2022 σηματοδοτεί την 44η σεζόν τουρνουά γκολφ από τότε που ιδρύθηκε η επαγγελματική περιοδεία το 1978 και η τρίτη έκδοση του Race to Costa Del Sol. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 33 εκδηλώσεις σε 21 διαφορετικές χώρες και ένα χρηματικό έπαθλο ρεκόρ ύψους 24.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η σειρά LET Access είναι η επίσημη περιοδεία ανάπτυξης του LET, που δημιουργήθηκε για να δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να αγωνιστούν και να προχωρήσουν στο LET και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους στο επαγγελματικό γκολφ.

Σχετικά με την Ασιατική Περιήγηση

Ως ο επίσημος φορέας επιβολής κυρώσεων για το επαγγελματικό γκολφ στην Ασία, το Asian Tour ηγείται της ανάπτυξης του επαγγελματικού γκολφ σε όλη την περιοχή, ενισχύοντας τις καριέρες των μελών του, διατηρώντας παράλληλα δέσμευση για την ακεραιότητα του παιχνιδιού. Το Asian Tour, μέσω της συμμετοχής του στη Διεθνή Ομοσπονδία PGA Tours, είναι το μόνο αναγνωρισμένο πανασιατικό επαγγελματικό γύρο γκολφ στην Ασία. Το Tour αναγνωρίζεται επίσημα από την Επίσημη Παγκόσμια Κατάταξη Γκολφ και παρέχει στις εκδηλώσεις του πολύτιμους βαθμούς κατάταξης για τους συμμετέχοντες που θα αναγνωριστούν στην παγκόσμια σκηνή. Είναι επίσης θυγατρική της The R&A. Συνεργάτες εκδρομών συμπεριλαμβανομένων των Rolex (Timekeeper), Habitat for Humanity (Συνεργάτης Βιώσιμης Ανάπτυξης), Titleist (Συνεργάτης Ιστού) και FootJoy (Προμηθευτής περιηγήσεων). Η εταιρική έδρα του Asian Tour εδρεύει στη Sentosa, η οποία είναι η πατρίδα του Asian Golf, ενώ το Sentosa Golf Club είναι μέρος ενός αποκλειστικού δικτύου ακινήτων στο πλαίσιο των Asian Tour Destinations. Το The Tour έχει επίσης γραφείο στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/