Το Koh Larn σημειώνει άνοδο στους αφιχθέντες τουρίστες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Songkran

Πατάγια - 

  Οι επιχειρηματίες στο Koh Larn παρατήρησαν ένα θετικό σημάδι αύξησης των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Songkran, αλλά είπαν στους δημοσιογράφους του TPN χθες ότι δεν ήταν τόσο απασχολημένος όσο πριν από τον Covid.

Χθες, 11 Απριλίου, ένα μεγάλο πλήθος τουριστών σχηματιζόταν στο λιμάνι των φέρι, Μπαλί Χάι, στην Πατάγια ακριβώς πριν από την έναρξη του Φεστιβάλ Songkran/Water. Σύμφωνα με τους φορείς εκμετάλλευσης πορθμείων, τουρίστες, τόσο ξένοι όσο και Ταϊλανδοί, αλλά κυρίως εγχώριοι Ταϊλανδοί τουρίστες (περίπου 70%), σκόπευαν να επιβιβαστούν σε ένα πλοίο για το Koh Larn για να περάσουν τις διακοπές τους κατά τη διάρκεια αυτών των μεγάλων διακοπών. Το Koh Larn, το οποίο ήταν πάντα ένα από τα πιο γεμάτα τουρίστες σημεία κατά τη διάρκεια κάθε Songkran, επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο αριθμός των τουριστών. Η κατάσταση φαινόταν τώρα να βελτιώνεται σταδιακά, αλλά ένας από τους πωλητές είπε στο TPN ότι ο αριθμός των τουριστών δεν ήταν ακόμα τόσο υψηλός όσο πριν από τον Covid.

Το Songkran διαρκεί περίπου στις 19 Απριλίου στην Πατάγια και σε εθνικό επίπεδο από τις 13 Απριλίου έως τις 15 Απριλίου. Οι επισκέπτες στο Koh Larn θα πρέπει να κατανοήσουν ότι λόγω των αυξημένων ποσοτήτων τουριστών ενδέχεται να υπάρχουν μεγαλύτερες αναμονές για τα φέρι.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.