Οδηγός μοτοσικλέτας σκοτώθηκε μετά από πτώση φορτηγού στο Ban Bueng

Ban Bueng -

  Μια γυναίκα οδηγός μοτοσικλέτας κηρύχθηκε νεκρή στο σημείο, αφού την έπεσε πάνω από φορτηγό στην περιοχή Ban Bueng.

Η αστυνομία του Ban Bueng ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το περασμένο Σαββατοκύριακο στη διασταύρωση Ban Bueng-Pattana.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν τη σορό της κας Jantaras Memak, 47 ετών. Σε κοντινή απόσταση, οι ομάδες αντιμετώπισης βρήκαν το κατεστραμμένο μηχανάκι και ένα κράνος στο πεζοδρόμιο. Δεν ήταν σαφές εάν το κράνος φορούσε ο Τζαντάρας κατά τη διάρκεια του ατυχήματος και βγήκε ή αν το κράνος ήταν αχρησιμοποίητο.

Το φορτηγό που ενεπλάκη στο ατύχημα βρισκόταν στην άκρη του δρόμου με τον οδηγό, τον κ. Χαναφόν, 50 ετών, να περιμένει αμείωτος στο σημείο. Το επώνυμό του δεν δόθηκε στους δημοσιογράφους του TPN.

Η Chanaphon είπε στην αστυνομία του Ban Bueng, «Ο οδηγός μοτοσικλέτας (Jantaras) άλλαξε αμέσως λωρίδα μπροστά από το φορτηγό μου. Δεν μπόρεσα να σταματήσω πριν τρακάρω πάνω της και τη σκάσω τραγικά».

Ένας μάρτυρας, ο κ. Wichan Kangwanlertpanya, εμφανίστηκε για να επιβεβαιώσει τη δήλωση του Chanaphon και είπε στους δημοσιογράφους του TPN: «Ο οδηγός της μοτοσικλέτας (Jantaras) άλλαξε αμέσως λωρίδα χωρίς προειδοποίηση ή χρησιμοποιώντας φώτα σηματοδότησης πριν τον χτυπήσουν».

Η αστυνομία του Ban Bueng συνεχίζει την έρευνά της, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε καταθέσει νομικές κατηγορίες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.