Ο αρχηγός της ομάδας Pattaya Ruamjai “Sinchai†συζητά τη χαλάρωση των περιορισμών στα μπαρ με ιδιοκτήτες επιχειρήσεων νυχτερινής διασκέδασης στο Jomtien

Πατάγια -

Ο υποψήφιος δήμαρχος από την ομάδα Pattaya Ruamjai Sinchai συζήτησε χθες με ιδιοκτήτες επιχειρήσεων νυχτερινής διασκέδασης στο Jomtie τις νόμιμες ώρες λειτουργίας, τα σημεία ελέγχου νηφαλιότητας και πολλά άλλαn.
Στις 7 Απριλίου, ο κ. Sinchai Watthanasathon οδήγησε την ομάδα Pattaya Ruamjai για να συζητήσουν διάφορα θέματα που έθεσαν οι υπεύθυνοι της νυχτερινής διασκέδασης στο Lisa's Guesthouse, Jomtien, Chonburi. Ένας από τους χειριστές ήταν η κα Lamphueng “Lisa†Hamilton, η πρόεδρος της λέσχης χειριστών χώρων ψυχαγωγίας που αναζήτησε έναν νέο δήμαρχο να είναι αρμόδιος στο συντονισμό με την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, καθώς και μια παράταση του νόμιμου χρόνου ανοίγματος για τη φιλοξενία τουριστών.

Η τρέχουσα νόμιμη ώρα για το κλείσιμο των χώρων σερβιρίσματος αλκοόλ στην Πατάγια (και την Ταϊλάνδη) είναι στις 11:00 μ.μ. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παροτρύνουν την κυβέρνηση εδώ και μήνες να χαλαρώσει αυτόν τον περιορισμό, ωστόσο ο περιορισμός ορίζεται τεχνικά από το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 ή CCSA στην Μπανγκόκ.

Νομικά, η νυχτερινή ζωή και τα μπαρ εξακολουθούν να είναι κλειστά, αλλά επιτρέπεται να λειτουργούν ως προσωρινά ανακαινισμένα εστιατόρια με πολλούς κανόνες. Ένας από αυτούς τους κανόνες είναι η πρόωρη ώρα κλεισίματος. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην Πατάγια θέλουν η πόλη να γίνει μια νόμιμη δοκιμαστική ζώνη για να επεκταθούν οι ώρες κλεισίματος σε αυτό που ήταν κανονικό πριν από τον Covid19, που ανάλογα με τη ζώνη διασκέδασης της πόλης ήταν μεταξύ 1:00 και 3:00 π.μ. ως επί το πλείστον.

Σύμφωνα με τη Λίζα και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην Πατάγια, οι 11 μ.μ. είναι πολύ νωρίς και οι περισσότεροι τουρίστες μόλις ξεκινούν τα βράδια τους αυτή την ώρα.

.

Σχετικά με τα σημεία ελέγχου νηφαλιότητας, οι χειριστές ανησυχούσαν ότι θα εμπόδιζε τους τουρίστες που ήθελαν να μετακινηθούν από το Nongprue στην Pattaya και δημιουργούσαν μια κακή εικόνα για την πόλη. Δήλωσαν ότι η πόλη είχε πάρα πολλά σημεία ελέγχου αυτές τις μέρες και θα έπρεπε να είναι εξορθολογισμένα και πιο διαφανή.

Τέλος, οι φορείς εκμετάλλευσης ήθελαν οι εμπλεκόμενες αρχές να παράσχουν περισσότερους χώρους στάθμευσης και για ξένα γιοτ.

Ο κ. Sinchai Watthanasathon διαβεβαίωσε ότι η ομάδα Pattaya Ruamjai είχε βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες λύσεις στα προβλήματα που συζητήθηκαν. Υποσχέθηκε να λάβει άμεσα μέτρα μόλις εκλεγεί.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.