Η Σρι Ράτσα ξεκινά εκστρατεία οδικής ασφάλειας για να μειώσει τα ατυχήματα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran, μοιράζει δωρεάν κράνη και βάφει διαβάσεις πεζών

Σρι Ράτσα –

  Ο Αρχηγός της Περιφέρειας της Σρι Ράτσα ξεκίνησε μια εκστρατεία για την οδική και θαλάσσια ασφάλεια με δωρεάν δώρα κράνους με στόχο τη μείωση των τροχαίων και θαλάσσιων ατυχημάτων κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran.

Η εκστρατεία έναρξης σήμερα (8 Απριλίουth) ηγήθηκε από τον Αρχηγό της Περιφέρειας της Σρι Ράτσα κ. Dongphon RujiThammat κοντά στο Δήμο της Σρι Ράτσα.

Ο κ. Dongphon είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN, «Υπάρχουν πολλά τροχαία ατυχήματα σε διαβάσεις πεζών στο Chonburi. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι αυτοκινητιστές προσέχουν να επιβραδύνουν όταν πλησιάζουν σε διαβάσεις πεζών και να σταματούν για να περάσουν οι πεζοί τον δρόμο. Πολλές διαβάσεις πεζών στη Σρι Ράτσα βάφονται ξανά με κόκκινα χρώματα για να κάνουν τους αυτοκινητιστές να τις βλέπουν εύκολα από μακριά».

Το TPN σημειώνει ότι αυτή η επαναβαφή ακολουθεί αυτήν την πρόσφατη σημαντική τοπική είδηση:

Ένας μοναχός τραυματίστηκε αρκετούς όταν προσπαθούσε να διασχίσει διάβαση πεζών (ζέβρα) στο Ban Bueng αφού χτυπήθηκε από έναν αναβάτη μοτοσικλέτας στις 6 Απριλίουth.

Αναβάτης μοτοσικλέτας χτυπά και τραυματίζει μοναχό στη διάβαση πεζών Chonburi και τρέπεται σε φυγή μετά το ατύχημα

«Έχουμε επίσης δώσει δωρεάν κράνη σε οδηγούς και επιβάτες μοτοσυκλετών. Οκτακόσια κράνη δόθηκαν από τέσσερα αστυνομικά τμήματα στη Σρι Ράτσα. Οι άνθρωποι πρέπει να φορούν κράνη κάθε φορά όταν οδηγούν με τις μοτοσικλέτες τους για την ασφάλειά τους. Στοχεύουμε στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων ειδικά σε αυτό το επερχόμενο φεστιβάλ Songkran.»

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.