Μια φωτογραφική περιήγηση στο Cross Pattaya Pratumnak Hotel…μια τέλεια απόδραση

Pratumnak, Pattaya-

Ακολουθούν φωτογραφίες από την πρόσφατη επίσκεψή μας στο εξαιρετικό ξενοδοχείο Cross Pattaya Pratumnak, μια γεύση πολυτέλειας και μια τέλεια απόδραση στην Πατάγια.

Είχαμε τη χαρά να πάμε μια Παρασκευή το βράδυ πρόσφατα και θέλαμε να το δημοσιεύσουμε την Παρασκευή το πρωί, ώστε οι άλλοι να μπορούν να δουν την ποιοτική μουσική, την ατμόσφαιρα, το φαγητό και το ξενοδοχείο που προσφέρει το Cross Pattaya. Ο Yves Baron, ο οποίος είναι εξαιρετικός, εμφανίζεται κάθε Παρασκευή βράδυ τον Απρίλιο. (Δείτε λεπτομέρειες παρακάτω)

Επισκεπτόμαστε πολλά ξενοδοχεία και πρέπει να πούμε ότι το Cross Pattaya Pratumnak παραδίδεται σε κάθε επίπεδο, από την εξυπηρέτηση πελατών και τη φιλοξενία. Αυτό ξεκινά από τους φρουρούς ασφαλείας στις μπροστινές πύλες και επεκτείνεται σε κάθε μέλος του προσωπικού.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια φανταστική τοποθεσία ακριβώς κοντά σε παραλίες, εστιατόρια και σάουνες, αλλά έχει σχεδόν ό,τι μπορεί κανείς να θέλει στις εγκαταστάσεις του. Αντί να σας δώσουμε περισσότερα για να διαβάσετε, ας δούμε τις φωτογραφίες. Εάν ενδιαφέρεστε να επισκεφτείτε, ελέγξτε το Facebook παρακάτω.

https://www.facebook.com/cross.pattayapratamnak/

Η προηγούμενη ανάρτηση είναι διαφήμιση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/