Δεκατέσσερα άτομα τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή φορτηγού γεμάτο εργάτες οικοδομών στο Ban Bueng

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

Ban Bueng -

Δεκατέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή φορτηγού στο Ban Bueng χθες (6 Απριλίουth).

Η αστυνομία του Klong Giw ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 2:30 στην οδό Kong Dara στην υποπεριφέρεια Klong Giw.

Στο σημείο έφτασαν οι πρώτες βοήθειες για να εντοπίσουν το φορτηγό που ανατράπηκε στο δρόμο. Δεκατέσσερα άτομα είχαν υποστεί διάφορα τραύματα, όπως σπασμένα πόδια. Όλοι μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια. Οι περισσότεροι από τους τραυματίες ήταν στο κρεβάτι του φορτηγού.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Parinya Pakamalaithep, 35 ετών, είπε στους δημοσιογράφους του TPN: «Οι εργάτες και εγώ πηγαίναμε πίσω στο Ban Bueng από τη Σρι Ράτσα. Υπήρχε ένα άλλο όχημα μπροστά από το φορτηγό μου και αμέσως σταμάτησα. Προσπάθησα να αποφύγω τη σύγκρουση προτού το φορτηγό χάσει τον έλεγχο και ανατραπεί».

Ο κύριος Παρίνια δεν τραυματίστηκε.

Η αστυνομία του Ban Bueng ελέγχει πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε κοντινή απόσταση για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος και να καθορίσει εάν θα υπάρξουν νομικές κατηγορίες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.