ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FIGHTING BARE KNUCKLE THAILAND 2: ‘ICONIC IMPACTâ €™ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ

Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο και πιο καταστροφικό άθλημα μάχης στον κόσμο, το Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) Thailand, επιστρέφει!!

Ο αγώνας πρόκειται να επιστρέψει για δεύτερη φορά, αλλά ακόμα πιο επικός το Σάββατο, 7 Μαΐου 2022, ζωντανά από το παγκοσμίου φήμης και πολυβραβευμένο ξενοδοχείο Royal Cliff Hotel Pattaya Exhibition And Convention Hall (PEACH). Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στις 6:00 μ.μ. ICT και θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο στο Εφαρμογή BKTV. Είμαστε μόνο μια εβδομάδα μακριά!!!

Θα υπάρξει επίσης συνέντευξη Τύπου και ζυγίσεις στις 6 Μαΐου, την προηγούμενη ημέρα της εκδήλωσης. Αναζητήστε μας για να καλύψουμε τη συνέντευξη τύπου από τις 2:00 έως τις 4:00 στις 6 Μαΐου!

Το BKFC Thailand 2 ‘Iconic Impact’ σας φέρνουν οι Nick Chapman και Vathanai Vathanakul. Ο Νικ είναι πρώην πρωταθλητής ΜΜΑ και Διευθύνων Σύμβουλος της BKFC Ταϊλάνδης. Είναι μια εξέχουσα φυσιογνωμία στη σκηνή των αγώνων της Ταϊλάνδης, συχνά διαιτητεύει αγώνες μεγάλης κλίμακας, προωθεί εκδηλώσεις, διαχειρίζεται μαχητές και συμβάλλει στην ανάπτυξη και την αριστεία της σκηνής των μαχών ταϊλανδέζικων μαχών. Ο επιχειρηματικός του συνεργάτης, Khun Vathanai Vathanakul, είναι ο πρόεδρος και ο γιος του ιδρυτή και ιδιοκτήτη του Royal Cliff Hotel's Group and PEACH (Pattaya Exhibition and Convention Hall), όπου θέλει να προσφέρει φιλοξενία παγκόσμιας κλάσης και ελίτ πλευρά του τρόπου ζωής σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Ως ομάδα, επιδιώκουν να προωθήσουν την Ταϊλάνδη ως κόμβο αγώνων μάχης παγκόσμιας κλάσης στην Ασία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BKFC Thailand, Nick Chapman, λέει: «Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε και να επιτρέψουμε στους απίστευτους μαχητές, προπονητές και γυμναστήρια στην Ταϊλάνδη να επιτύχουν διαρκή ανταγωνιστική αριστεία και να δημιουργήσουν μια πρόσθετη επικερδή επιχείρηση γύρω από τις δραστηριότητές μας. Το BKFC Thailand προσπαθεί να προσφέρει πολλές ευκαιρίες, διασκέδαση και ενθουσιασμό για όλους εδώ στην Ταϊλάνδη.”

Το BKFC Thailand 2 θα έχει δύο αγώνες τίτλου. Στην κύρια διοργάνωση, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας πολλαπλών τμημάτων Sirimongkhon Lamthuan θα προσπαθήσει να προσθέσει την εναρκτήρια ζώνη του πρωταθλήματος ελαφρών βαρέων βαρών BKFC Thailand στη συλλογή του στη χώρα του ενάντια στον Ρώσο Muay Thai "Street Fight Mike" Mikhail Vetrila.

Η συν-κύρια εκδήλωση θα θέσει τον εναρκτήριο τίτλο BKFC Thailand Strawweight Championship καθώς ο Γάλλος περιφερειακός παγκόσμιος πρωταθλητής Muay Thai και Lethwei, Souris Manfredi, αντιμετωπίζει την Ελληνίδα επιθετική και πολλαπλή πρωταθλήτρια Muay Thai, Φανή Πελούμπη.

Η κάρτα θα φιλοξενήσει πολλούς άλλους συναρπαστικούς αγώνες, όπως ο διακοσμημένος kickboxer Tofan Pirani εναντίον Arash Mardani, ένας παλαιστής παγκόσμιας κλάσης που κερδίζει 3 συνεχόμενες νίκες μέσω KO στην πυγμαχία, το Muay Thai και το BKFC και το BKFC Thailand 1: «The Game Changer Ο νικητής του main event Keivan Soleimani εναντίον του βετεράνου των αθλημάτων μάχης 300 αγώνων Paitoon “Rock” Jaikom.

Υπάρχουν επίσης τρεις ρεβάνς μεταξύ σκληρών αντιπάλων. Στα βαρέων βαρών, ο Ιρανός Akbar Karimi θα προσπαθήσει να εκδικηθεί έναν πρώην εχθρό του Muay Thai, τον Steve "Panda" Banks από τις ΗΠΑ. Στην κατηγορία ελαφρών βαρών, ένα ζευγάρι 25χρονων από το υπόγειο κύκλωμα μάχης της Ταϊλάνδης πρόκειται να πάει στη μάχη σε έναν αγώνα μνησικακίας που ετοιμάζεται και κερδίζει την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και μερικά χρόνια, όταν ο Naeem Binhar ανεβαίνει κόντρα στον Sornchai “Maseng” Kantiphong. Τέλος, η αρχικά προγραμματισμένη κύρια εκδήλωση για το BKFC Thailand 1: "The Game Changer" μεταξύ του Tee Jay Chang και του Fabiano Hawthorne έχει επαναπρογραμματιστεί. Καθώς η κόντρα τους μαίνεται, θα διεξαχθεί μια ρεβάνς του προηγούμενου αγώνα μποξ με γυμνό κότσι, τον οποίο κέρδισε ο Χόθορν με μια αμφιλεγόμενη διακοπή στον τέταρτο γύρο.

Πριν από όλα αυτά, ωστόσο, πρόκειται να διεξαχθούν τέσσερις ακόμη συναρπαστικοί αγώνες. Ο Pongpisan ‘Ton’ Chunyong, ένας αγαπημένος του κοινού, επιστρέφει στη δράση μετά από μια πολύ εντυπωσιακή νίκη στο BKFC Thailand 1: ‘The Game Changerâ €™ για να αντιμετωπίσει την πυγμαχία 200 αγώνων και τον βετεράνο Muay Thai του Σουδάν ‘Sitpholek†™ Kulubon. Ένας άλλος αγώνας που σίγουρα θα εντυπωσιάσει περιλαμβάνει τον 20χρονο Thanatorn "Mahaheng" Kamwan, ο οποίος έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε σόου Muay Thai σε μερικά από τα μεγαλύτερα στάδια της Ταϊλάνδης, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσει μια σκληρή δοκιμασία ενάντια στον βετεράνο του Muay Thai 78 αγώνων Thodsaphon “Konkom” Wannahat. Ένας άλλος συναρπαστικός αγώνας περιλαμβάνει τον πρώην Ασιάτη πρωταθλητή πυγμαχίας Sadudee Srimueang, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο BKFC ενάντια στον έκτο κατάταξη πυγμάχο σούπερ welterweight της Ταϊλάνδης Phatiphan "Tiger" Krungklang. Τέλος, η κάρτα θα ξεκινήσει από την πρώην Παγκόσμια πρωταθλήτρια WBC δύο τμημάτων Usanakorn Thawinsuwanwang καθώς μάχεται με τον έμπειρο μποξέρ Benjamat Phakra.


Συνολικά, θα εκπροσωπηθούν μαχητές από δέκα χώρες και όλοι έχουν εκτεταμένο εντυπωσιακό υπόβαθρο, δημιουργώντας μια συναρπαστική βραδιά αγώνων. Η πλήρης κάρτα αγώνα παρατίθεται παρακάτω.
Main Event – Πρωτάθλημα ελαφρών βαρέων βαρών BKFC Ταϊλάνδης

Sirimonghkon Lamthuan (Ταϊλάνδη) εναντίον Mikhail Vetrila (Ρωσία)

Co-Main Event – BKFC Thailand Strawweight Championship

Σουρής Μανφρέντι (Γαλλία) εναντίον Φανή Πελούμπη (Ελλάδα)

Ελαφρύς αγώνας βαρέων βαρών

Tofan Pirani (Σουηδία) εναντίον Arash Mardani

Αγώνας βαρέων βαρών

Steve Banks (ΗΠΑ) εναντίον Akbar Karimi (Ιράν)

Bout Welterweight

Paitoon “Rock†Jaikom (Ταϊλάνδη) εναντίον Keivan Soleimani (Ιράν)

Ελαφρύς αγώνας

Sornchai ‘Maseng’ Kantiphong (Ταϊλάνδη) εναντίον Naeem Binhar (Ταϊλάνδη)

Bout Welterweight

Tee Jay Chang (Ηνωμένο Βασίλειο) εναντίον Fabiano Hawthorne (Βραζιλία)

Πετρούβαρος αγώνας

Σουδάν ‘Sitpholek’ Kulubon (Ταϊλάνδη) vs. Pongpisan ‘Ton’ Chunyong (Ταϊλάνδη)

Flyweight Bout

Thanatorn "Mahaheng" Kamwan (Ταϊλάνδη) εναντίον Thodsaphon "Konkom" Wannahat (Ταϊλάνδη)

Ελαφρύς αγώνας

Sadudee Srimueang (Ταϊλάνδη) εναντίον Phatiphan ‘Tiger’ Krungklang (Ταϊλάνδη)

Αγώνας Catchweight - 60 κιλά

Benjamas Phakra (Ταϊλάνδη) εναντίον Usanakorn Thawinsuwanwang (Ταϊλάνδη)

Σχετικά με το BKFC Thailand:


Ο BKFC είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος οργανισμός χάρη στις προσπάθειες του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της BKFC, Dave Feldman. Μέσω της διοργάνωσης συναρπαστικών, γρήγορου ρυθμού γυμνών αγώνων μάχης, το BKFC έχει φτάσει σε νέα ύψη στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Ρωσία.

Ως η γενέτειρα του πιο απίστευτου μαχητικού αθλήματος στον κόσμο, του Muay Thai, η Ταϊλάνδη είναι μοναδικά προετοιμασμένη να υιοθετήσει το BKFC καθώς ορισμένες τεχνικές από το Muay Thai επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανόνες του BKFC. Οι μαχητές του Muay Thai είναι ήδη εξοικειωμένοι με τη μάχη σώμα με σώμα από κοντά, καθώς το Muay Thai ενσωματώνει ταυτόχρονα το σφίξιμο (δαμάσκηνο), το πάλη, τη μάχη με το χέρι και το χτύπημα με γροθιές.

Ενώ αυτές παραμένουν ξένες έννοιες στη δυτική πυγμαχία και στις περισσότερες πολεμικές τέχνες, είναι νόμιμες σύμφωνα με τους κανόνες του BKFC, δίνοντας στους μαχητές του Muay Thai αρκετά διακριτά πλεονεκτήματα στη μοναδική αρένα: – επίσημος παραφρασμένος τετραγωνικός κύκλος Σε αντίθεση με το κλουβί του MMA ή ένα συμβατικό τετράγωνο- πλευρικό ρινγκ πυγμαχίας, το BKF (Bare Knuckle Fighting) λαμβάνει χώρα σε μια μοναδική κυκλική σκηνή με σχοινί. Οι μαχητές δεν μπορούν να κολλήσουν σε μια γωνία, κάνοντας τους αγώνες δυναμικούς και συνεχώς εξελισσόμενους. Αυτή ήταν μια πραγματικά δυναμική και συναρπαστική απόλαυση για να παρακολουθήσει το κοινό.

Οι μαχητές του Muay Thai αγωνίζονται με γυμνές αρθρώσεις ή με σχοινιά χέρια για εκατοντάδες χρόνια. Οι Ταϊλανδοί είναι μερικοί από τους πιο σκληρούς και σκληρούς μαχητές στον πλανήτη, επομένως πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα δούμε παγκόσμιους πρωταθλητές στο BKFC να βγαίνουν από την Ταϊλάνδη.

Το BKFC Ταϊλάνδης θα παρουσιάσει μια σειρά από αγώνες μάχης γυμνών αρθρώσεων που θα διεξαχθούν στην Ταϊλάνδη. Οι εκδηλώσεις μας θα περιλαμβάνουν ένα παραδοσιακό στυλ πυγμαχίας με γυμνές αρθρώσεις, ενώ θα χρησιμοποιούν ένα ειδικά δημιουργημένο σετ κανόνων που δίνει έμφαση στο μισό ταϊλανδέζικο clinch με χτυπήματα διάτρησης που επιτρέπονται μέσα στο clinch.

Αυτό είναι νέο, αυτό είναι συναρπαστικό και είναι τόσο αληθινό όσο γίνεται. Bare-knuckle σημαίνει γυμνό κότσι σε αυτό το άθλημα. Οι μαχητές δεν κολλούν ή τυλίγουν τίποτα πάνω από τις αρθρώσεις. είναι τα γάντια μακριά, τα δάχτυλα στη γραμμή, και το κότσι επάνω!!

Το BKFC Thailand θα ήθελε να ευχαριστήσει:

Fighters Friend Φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων που ενισχύουν την απόδοση, για την καταπληκτική υποστήριξή τους.

Ιταλία που προμηθεύουν εισαγόμενα ποτά στον κλάδο των ξενοδοχείων και εστιατορίων με μια αποκλειστική επιλογή από κρασιά που εισάγονται από όλο τον κόσμο, Premium Spirits, Mixers, Μεταλλικό νερό και Καφέ.

Αθλητικός εξοπλισμός Yuth για την παροχή όλων των μαχητών και των επίσημων ενδυμάτων μας. Η Yuth Sports Gear επικεντρώνεται στο να φέρει οικονομικά αθλητικά ρούχα και εξοπλισμό σε όλους τους τύπους αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένου του BKFC Thailand.

Ελάτε να γίνετε μέρος σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό και συναρπαστικό και δείτε το BKFC Thailand 2 "Iconic Impact". Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια μέσω this σύνδεσμος. Καλέστε στο 080 317 4131 ή εγγραφείτε στην εφαρμογή BKTV μέσω αυτού του συνδέσμου: https://referral.bareknuckle.tv/BKFCThailand

Ακολουθήστε το BKFC Thailand

Μπορείτε να ακολουθήσετε το BKFC Thailand στο Facebook: @bkfcthailand, Ινσταγκραμ: @bkfcthailand, YouTube: BKFC Ταϊλάνδηκαι TikTok: @bkfcthailand ή ελέγξτε τον ιστότοπο στη διεύθυνση: www.bkfc.com/thailand

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε για όλα όσα συμβαίνουν στον κύριο ιστότοπο του BKFC www.bkfc.com και στα social media στο Facebook https://www.facebook.com/bareknucklefc, Ινσταγκραμ https://www.instagram.com/bareknucklefc/, Το YouTube https://www.youtube.com/channel/UCEeMsInLdrUbIkbEcNm7g-A, και TikTok https://www.tiktok.com/@bareknucklefc?lang=en, @BAREKNUCKLEFC

Είναι η ιστορία που φτιάχνεται και δεν πρέπει να χάσετε!

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.