6χρονο κορίτσι πνίγηκε στη λίμνη Chonburi σήμερα το πρωί, ο πατέρας φέρεται να είχε αποκοιμηθεί εκεί κοντά

Ban Bueng, Chonburi –

Ένα 6χρονο κορίτσι πνίγηκε τραγικά σε μια λίμνη της περιοχής Chonburi σήμερα αφού ο πατέρας της αποκοιμήθηκε κοντά.

Σήμερα, 6 Απριλίου, αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Ban Bueng έλαβαν αναφορά για ένα κορίτσι που πνίγεται στην υποπεριφέρεια Nong Samsak, στην περιοχή Ban Bueng, στο Chonburi. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι πνίγηκε σε μια λίμνη στην κατοικημένη περιοχή της. Μόλις έφτασε, το κορίτσι είχε ήδη διασωθεί από μια λίμνη βάθους 2 μέτρων από κοντινούς χωρικούς. Οι διασώστες, στη συνέχεια, παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στο κορίτσι ενώ ήταν αναίσθητο, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.Η Wanphen Kaewpuban, μια 48χρονη γιαγιά του κοριτσιού, είπε στο TPN ότι το όνομα του παιδιού ήταν Chayapha (το επίθετο δεν αναφέρεται) και ήταν μόλις 6 ετών. Έπαιζε μόνη με τον μπαμπά της πριν από την τραγωδία και ο πατέρας της αποκοιμήθηκε κατά λάθος λόγω κούρασης από τη δουλειά αργά τη νύχτα. Όταν ξύπνησε, ήταν πολύ ανήσυχος και φώναξε για την κόρη του. Στη λίμνη, σοκαρίστηκε όταν διαπίστωσε ότι τα κόκκινα σανδάλια της κόρης του επέπλεαν στην επιφάνεια και βούτηξε αμέσως για να τη σώσει, αλλά το κορίτσι είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του από ασφυξία, είπε ο Wanphen.

Η αστυνομία ερευνά τώρα αν κάποιος ήταν μάρτυρας του πνιγμού ή όχι για να διευκρινίσει τα αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία του Ban Bueng μιλούσε με τον πατέρα εκτενέστερα, αλλά μέχρι την ώρα του Τύπου δεν είχαν κατατεθεί κατηγορίες και η αστυνομία αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση από τα μέσα ενημέρωσης του TPN εάν εξετάζονται κατηγορίες αυτή τη στιγμή.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.             

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.