Γυναίκα Τσονμπούρι φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από μεθυσμένο σύζυγό του αφού έλαβε σημαντικές δωρεές μετά από ένα βίντεο στα social media

Τσονμπούρι –

Η μητέρα ενός παιδιού που έγινε viral στο Tiktok επειδή ικέτευε για υπολείμματα σούπας για να ταΐσει την οικογένειά της φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τον σύζυγό της αφού έλαβε πάνω από μισό εκατομμύριο δωρεά μπατ.
Μετά από ένα viral βίντεο στο Tiktok μιας μικρής κόρης που εκλιπαρούσε για υπολείμματα σούπας από έναν πλανόδιο πωλητή, η οικογένεια ενός παιδιού που ζούσε στην υποπεριφέρεια Na Pa, στην περιοχή Mueang, Chonburi, έλαβε πάνω από εξακόσιες χιλιάδες μπατ σε δωρεές από γενναιόδωρους Ταϊλανδοί σε όλη τη χώρα.

Ωστόσο, αναφέρθηκε ότι η Sanit Chanpinit, μια 39χρονη μητέρα του παιδιού, δέχτηκε επίθεση από τον σύζυγό της Pornprom Silma, ο οποίος την κατηγόρησε μεθυσμένος ότι ήταν απιστία. Ο Pornprom φέρεται να τη γρονθοκόπησε και τη χτύπησε με μια σπάτουλα και μάλιστα φέρεται να προσπάθησε να βιάσει τον γείτονά του στη συνέχεια πριν συλληφθεί από την αστυνομία του Chonburi.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στις 5 Απριλίου από τους δημοσιογράφους του TPN, η μητέρα εξακολουθούσε να υποφέρει από πρησμένο πρόσωπο και ράμματα στο κεφάλι της. Είπε ότι ετοιμαζόταν να πάει στο νοσοκομείο Chonburi για να ζητήσει ιατρική βεβαίωση προκειμένου να καταθέσει κατηγορία επίθεσης εναντίον του συζύγου της. Αρνήθηκε επίσης τη συμφιλίωση με τον σύζυγό της και ήθελε να μετακομίσει στη γενέτειρά της στην επαρχία Σισάκετ.

Σχετικά με τη δωρεά, ο Tossaphon Yuenyuen, βοηθός ενός δήμαρχου του χωριού, αποκάλυψε στους δημοσιογράφους του TPN ότι κρατούσε τα χρήματα για αυτούς καθώς φοβόταν ότι ο σύζυγος θα τα εξαντλούσε πίνοντας. Τελικά, σχεδίαζε να το χρησιμοποιήσει για να τους αγοράσει ένα νέο σπίτι, αλλά ακόμα περίμενε τη συγκατάθεση της μητέρας.
Προς το παρόν, ο Pornprom (ο σύζυγος) βρισκόταν ακόμη υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα Chonburi και κατηγορήθηκε για δημόσια μέθη. Ο γείτονάς του, ωστόσο, αποφάσισε να μην υποβάλει κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική επίθεση, αλλά η αστυνομία είπε ότι μπορεί να λάβει άλλη κατηγορία για επίθεση στη γυναίκα του, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε φυλάκιση έως και τριών ετών.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.