Άγνωστη γυναίκα αναβάτης μοτοσικλέτας σκοτώνεται μετά από σύγκρουση με φορτηγό στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Nattapat Sisuwan/ Khaochad

Τσονμπούρι –

Μια άγνωστη γυναίκα αναβάτης μοτοσικλέτας πέθανε μετά τη σύγκρουση της μηχανής της με ένα φορτηγό στην περιοχή Mueang Chonburi.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Frontage Road στην υποπεριφέρεια Nong Ree το περασμένο Σαββατοκύριακο, Κυριακή 3 Απριλίου 2022, γύρω στα μέσα του απογεύματος.

Οι ομάδες πρώτης αντίδρασης έφτασαν στο σημείο και βρήκαν τη γυναίκα οδηγό μοτοσικλέτας ξαπλωμένη στο δρόμο χωρίς κράνος αλλά φορώντας μάσκα. Δεν βρέθηκαν έγγραφα ταυτοποίησης μαζί της. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σε κοντινή απόσταση, οι διασώστες βρήκαν το κατεστραμμένο κόκκινο μηχανάκι και το κατεστραμμένο φορτηγό.

Ο οδηγός του φορτηγού, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε από την αστυνομία του Mueang Chonburi, ήταν συγκινημένος και είπε στους διασώστες ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας βγήκε αμέσως από έναν μικρότερο δρόμο όταν έφτασε σε μια στροφή. Προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση αλλά δεν τα κατάφερε.

Η αστυνομία του Mueang Chonburi συνεχίζει την έρευνά της και θα εξετάσει το CCTV. Μέχρι την ώρα του Τύπου, δεν είχαν αποφασίσει εάν θα χρεώσουν νόμιμα τον οδηγό του pickup για παραβάσεις.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.