Οι αξιωματικοί των Εθνικών Ναυτικών Συμφερόντων της Ταϊλάνδης πραγματοποιούν Test and Go σε πληρώματα ξένων γιοτ στο Πουκέτ

Πουκέτ -

  Οι αξιωματικοί των Εθνικών Ναυτικών Συμφερόντων της Ταϊλάνδης πραγματοποίησαν δοκιμές Test & Go σε πληρώματα ξένων γιοτ που έπλεαν στο Άο Πο του Πουκέτ τη Δευτέρα.

Δευτέρα 4 Απριλίου, ιατροί από το Ταϊλανδικό Εθνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ενδιαφερόντων του Πουκέτ εξέτασε έναν Μαλαισιανό Oceana γιοτ που προοριζόταν να ελλιμενιστεί Ao Po, Πουκέτ. Ζητήθηκε από δύο ξένα πληρώματα να υποβληθούν σε δοκιμές Test & Go σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς εισόδου της Ταϊλάνδης που απαιτούσαν από τους επιβάτες και τα πληρώματα σε γιοτ, superyacht και κρουαζιερόπλοια να περάσουν από δοκιμές Covid-19. Σύμφωνα με αξιωματικούς, οι επιβάτες θα κληθούν να φορέσουν ένα βραχιόλι με κωδικό QR για παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της καραντίνας τους. Αυτή η αποστολή ήταν επιτυχής στην προστασία της ασφάλειας και της ευημερίας του έθνους, δήλωσε ο αξιωματικός των Εθνικών Ναυτικών Συμφερόντων της Ταϊλάνδης.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.