16χρονη οδηγός σκοτώθηκε όταν έπεσε με τη μηχανή της σε ένα τρέιλερ στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pure Yiang Tai Si Racha

Σρι Ράτσα –

  Μια 16χρονη οδηγός κηρύχθηκε νεκρή στο σημείο, αφού έπεσε με τη μηχανή της σε ρυμουλκούμενο φορτηγό στη Σρι Ράτσα χθες, 2 Απριλίου 2022.

Η αστυνομία Nong Kham ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στο Khao Tabek στην υποπεριφέρεια Nong Kham γύρω στις 11:00 μ.μ.

Άτομα έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν την κα Θιδάφων (δεν αναφέρεται το επίθετο), 16. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σε κοντινή απόσταση, οι πρώτοι ανταποκριτές βρήκαν το κατεστραμμένο μηχανάκι της και το τρέιλερ.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Pichet Singput, 41 ετών, είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN: «Άκουσα έναν δυνατό κρότο στο πίσω μέρος του φορτηγού μου ενώ οδηγούσα πριν σταματήσω το όχημά μου. Βρήκα το μηχανάκι και τον οδηγό πίσω και κάλεσα αμέσως βοήθεια. Δεν τραυματίστηκα».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pure Yiang Tai Si Racha

Η αστυνομία του Nong Kham συνεχίζει την έρευνά της για να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Μετά το τραγικό περιστατικό επικοινώνησε με επιτυχία και οι γονείς της θανούσας νεαρής γυναίκας.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.