Η αστυνομία της Πατάγια έκανε έφοδο σε παράνομο πάρτι τζόγου στην περιοχή της Πατάγια

Bang Lamung, Chonburi - 

  Η αστυνομία της Πατάγια έκανε έφοδο σε ένα πάρτι παράνομου τζόγου χθες στο Bang Lamung, στο Chonburi. Συνελήφθησαν δέκα φερόμενοι ως παίκτες.

Στις 2 Απριλίου 2022, ο Έφορος του Αστυνομικού Σταθμού της Πατάγια Kunlachart Kunlachai και 20 αξιωματικοί από το Τμήμα Καταστολής του Εγκλήματος έκαναν έφοδο σε ένα πάρτι τυχερών παιχνιδιών που ήταν κρυμμένο στο Soi Thappraya 15, στην πόλη Pattaya, στην υποπεριφέρεια Nong Prue, στο Bang Lamung, στο Chonburi. Σύμφωνα με πληροφορίες, δέκα άτομα συνελήφθησαν με εργαλεία τυχερών παιχνιδιών, όπως φλιτζάνια, ζάρια, πίνακες αποτελεσμάτων και κοκόρια για φερόμενο παράνομο καβγά κόκορα.Πριν από την επιδρομή, οι αστυνομικοί έλαβαν κλήση από μυστικό πράκτορα που ειδοποίησε τις αρχές επιβολής του νόμου ότι ένα πάρτι τυχερών παιχνιδιών κρατούνταν κρυφά σε μια εγκαταλελειμμένη περιοχή στο Soi Thappraya 15. Μετά τη δήλωση του αξιωματικού, οι παίκτες διασκορπίστηκαν ξαφνικά προς όλες τις κατευθύνσεις όταν έφτασε η επιβολή του νόμου , και κάποιοι τράπηκαν σε φυγή σκαρφαλώνοντας πάνω από τοίχους. Τελικά, ωστόσο, συνελήφθησαν 10 άτομα και περίμεναν περαιτέρω κατηγορίες. Στο τέλος, ο Έφορος Kulachat προέτρεψε τους ανθρώπους να αναφέρουν αμέσως οποιαδήποτε μορφή παράνομου τζόγου στην περιοχή Pattaya στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya.

Το TPN media σημειώνει ότι η Ταϊλάνδη έχει μερικούς από τους αυστηρότερους νόμους κατά του τζόγου στον κόσμο. Ωστόσο, οι κοκορομαχίες είναι τεχνικά νόμιμες, αλλά ο τζόγος στις μάχες είναι αντίθετος με το νόμο.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.