Εννέα εστιατόρια της Ταϊλάνδης περιλαμβάνονται στη λίστα με τα 50 καλύτερα εστιατόρια της Ασίας για το 2022

Μπανγκόκ, 1 Απριλίου 2022 Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) είναι στην ευχάριστη θέση να αναφέρει ότι η έκδοση του 2022 των 50 καλύτερων εστιατορίων της Ασίας που μόλις κυκλοφόρησε, περιλαμβάνει τουλάχιστον εννέα εστιατόρια στην Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων στα 10 κορυφαία κατατάξεις.

Ως χώρα, η Ταϊλάνδη έχει τη δεύτερη στις περισσότερες συμμετοχές στη λίστα με το κύρος, μετά την Ιαπωνία με 11 συμμετοχές και μπροστά από τη Σιγκαπούρη με επτά συμμετοχές.

Ο κ. Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτης του TAT, δήλωσε: «Η συμπερίληψη εννέα εστιατορίων στην Ταϊλάνδη μεταξύ των 50 καλύτερων στην Ασία είναι πράγματι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα και αντιπροσωπεύει τη φανταστική ποιότητα και την ποικιλομορφία του τομέα της κουζίνας σε όλη τη χώρα. Ταιριάζει επίσης τέλεια με την προώθηση της ταϊλανδέζικης κουζίνας ως βασικό στοιχείο της καμπάνιας «Visit Thailand Year 2022: Amazing New Chapters» της TAT.

Η λίστα με τα 50 καλύτερα εστιατόρια της Ασίας για το 2022 αποκαλύφθηκε στις 29 Μαρτίου σε τρεις ταυτόχρονες εκδηλώσεις που συγκεντρώνουν σεφ, εστιάτορες, VIP της βιομηχανίας και μέσα ενημέρωσης στην Μπανγκόκ, το Μακάο και το Τόκιο.

Η κορυφαία θέση των ταϊλανδέζικων εστιατορίων είναι ΣερνΣτο Sukhumvit Soi 26 της Μπανγκόκ, το οποίο εξασφάλισε τη θέση Νο. 2 στη λίστα των 50 εστιατορίων στην περιοχή της Ασίας με το «απαράμιλλο νότιο ταϊλανδέζικο φαγητό με άψογη εξυπηρέτηση». Τα άλλα τρία ταϊλανδέζικα εστιατόρια στο top 10 περιοχή Le Du σε 4th μέρος,  Sühring σε 7th, και ένα Η Νουσάρα σε 10th; όλοι τους στην Μπανγκόκ.

Τέσσερα ταϊλανδέζικα εστιατόρια σημείωσαν επίσης το ντεμπούτο τους στη λίστα των 50 καλύτερων – Μπλε του Alain Ducasse σε 25th μέρος,  Σούσι Μασάτο σε 29th,ΕΝΑ Samrub Samrub Thai σε 31st, και ένα Ράαν Τζέι Φάι σε 46th. Όλα βρίσκονται στην Μπανγκόκ, όπως είναι Γαα, που έβαλε το 33rd στη λίστα.

Η προηγουμένως ανακοινωθείσα κατάταξη 51-100 των εστιατορίων της Ασίας περιελάμβανε και συμμετοχές στην Ταϊλάνδη. Η Μπανγκόκ Baan Tepa και ΚυδώνιΔιατήρησαν την εμφάνισή τους, κερδίζοντας τα 86th και 91stΒρίσκεται, αντίστοιχα, ενώ το Πουκέτ είναι ένα αστέρι Michelin PruΈκανε το ντεμπούτο του το 61st μέρος, και Lerdtip Wang HinΈκανε το ντεμπούτο του το 87thΕνα μέρος.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/