Ανακοινώθηκαν επικαιροποιημένα μέτρα για την είσοδο στο Βασίλειο της Ταϊλάνδης, από την 1η Απριλίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thansettakij

Εθνική -

Τα επικαιροποιημένα μέτρα για την είσοδο στο Βασίλειο της Ταϊλάνδης ανακοινώθηκαν και επισημοποιήθηκαν στο Royal Gazette, το νομικό δελτίο της Ταϊλάνδης, από την 1η Απριλίου.

Οι ταξιδιώτες δεν απαιτείται πλέον να παρέχουν αρνητικό τεστ RT-PCR εντός 72 ωρών από την αναχώρηση. Ωστόσο, η απαίτηση δοκιμής RT-PCR για την ημερομηνία άφιξης παραμένει αμετάβλητη. Οι ταξιδιώτες πρέπει να έχουν μια πλήρως πληρωμένη επιβεβαίωση κράτησης ξενοδοχείου για την ημερομηνία άφιξης, η οποία πρέπει να περιλαμβάνει δοκιμή RT-PCR, κιτ δοκιμής ATK και παραλαβή από το αεροδρόμιο. Η κάρτα Ταϊλάνδης πρέπει να έχει συμπληρωθεί και εγκριθεί πριν από την άφιξη στην Ταϊλάνδη.

Σημειώνεται ότι ορισμένες αεροπορικές εταιρείες ενδέχεται να απαιτούν ακόμη δοκιμή RT-PCR ή επιπλέον τεκμηρίωση πριν από την επιβίβαση. Οι ταξιδιώτες πρέπει να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρεία για συγκεκριμένες απαιτήσεις πριν από την επιβίβαση.

Η περίοδος καραντίνας για την εναλλακτική καραντίνα (AQ) θα μειωθεί σε 5 ημέρες για ταξιδιώτες που δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως και δεν απαιτείται πλέον απόδειξη εμβολιασμού.

Η περίοδος καραντίνας για το πρόγραμμα Sandbox θα μειωθεί σε 5 ημέρες.

Μπορεί να είναι μια εικόνα κειμένου που λέει "สถานกงสุลให้ นครี Ενημερωμένα μέτρα από την 1η Απριλίου 2022 Οι ταξιδιώτες δεν είναι πλέον υποχρεωμένοι να παρέχουν αρνητικό τεστ RT-PCR εντός 72 ωρών από την αναχώρηση των αεροπορικών γραμμών-PCR. ή επιπλέον έγγραφα πριν από την επιβίβαση. Οι ταξιδιώτες πρέπει να επικοινωνήσουν με τις ειδικές απαιτήσεις της αεροπορικής εταιρείας πριν από την επιβίβαση. Η περίοδος καραντίνας για την εναλλακτική καραντίνα (AQ) θα είναι 5 ταξιδιώτες που δεν έχουν εμβολιαστεί ξανά. και δεν απαιτείται πλέον απόδειξη. Η περίοδος καραντίνας για το πρόγραμμα Sandbox θα να μειωθεί σε ημέρες».

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Γενικό Προξενείο της Ταϊλάνδης, Σίδνεϊ

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.